Entrada Mapubli A Paterna

Mapubli, proveïdor de Mercadona, es reinventa per a continuar generant activitat econòmica

09 de abril de 2020
  • La companyia, especialitzada en comunicació visual a mida, col·labora amb Mercadona des de 2004 i és Proveïdor Totaler de cartelleria per a les seues botigues, magatzems i oficines.
  • Esta empresa valenciana, que abans subministrava exclusivament servicis de cartelleria, ha adaptat els seus processos per a fabricar part de les mampares protectores que la companyia de supermercats ha instal·lat recentment en la seua línia de caixes com a mesura de protecció per a reforçar la seguretat i salut dels clients i els treballadors.

Mapubli, empresa valenciana especialitzada en comunicació visual a mida, ha adaptat part de la seua activitat per a continuar generant activitat econòmica salvant els més de 115 llocs de treball que desenvolupen la seua activitat en l'empresa. La companyia, que des de 2004 col·labora amb Mercadona i és Proveïdor Totaler de cartelleria per a les seues botigues, magatzems i oficines, ha aprofitat els seus recursos per a produir, en la conjuntura excepcional actual, part de les mampares de protecció i separació que des del passat 23 de març la companyia va instal·lar de manera progressiva en la línia de caixes de les més de 1.600 botigues, amb l'objectiu de reforçar les mesures de seguretat i la salut dels clients i els treballadors.

Mapubli, gràcies a la seua experiència i coneixement, ha sigut capaç, igual que una trentena de proveïdors de diferents parts d'Espanya que també han participat en el projecte de les mampares, de dissenyar i fabricar parts d'estes en el termini d'una setmana, la qual cosa ha suposat una inversió per part de Mercadona d'aproximadament 100.000 euros per a només este proveïdor.

Segons José Miguel Monteagudo Aguilar, gerent de Mapubli, ''des que Mercadona ens va traslladar la necessitat d'estudiar mesures de protecció per als seus clients i treballadors durant el moment del pagament de la compra en la secció de caixes, vam estudiar conjuntament la millor manera d'oferir una resposta eficient, a pesar de no estar especialitzats en el disseny i fabricació de mampares. Donades les circumstàncies, vam destinar una part molt rellevant dels nostres recursos a esta solució, en un moment en què factors com la seguretat, la urgència de resposta i la fabricació eren claus, a més, per a continuar generant activitat econòmica i salvaguardar el projecte professional de les més de 115 persones que desenvolupen la seua carrera professional en la companyia''.

Sobre Mapubli

Mapubli està especialitzada en comunicació visual a mida i en el disseny, fabricació i implementació de projectes gràfics i estructurals de PLV, senyalització i impressió digital. Després de 15 anys de creixement constant centrat a impulsar el reconeixement de marca dels seus clients tant en retail com en branding, events, packaging i I+D+i creatiu, Mapubli ha consolidat un equip professional de 115 persones.

Amb seu social a Nàquera (València), Mapubli desenvolupa més de 12.000 projectes anuals i equipa 4.000 punts de venda en retail, gràcies a la seua especialització i la seua capacitat productiva, que es concreta en 10.000 metres quadrats de producció i logística i 50 màquines industrials.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà

Façana de les instal·lacions del Proveïdor Totaler Mapubli a Paterna (València)Façana de les instal·lacions del Proveïdor Totaler Mapubli a Paterna (València).

Nuevas medidas cajas Covid-19Pantalla de protecció en la secció de caixes.