Entrada Mercadona

Mercadona duplica les vendes del bicarbonat de sodi

08 de abril de 2020
  • El Proveïdor Totaler Jesús Navarro reforça la producció d'este producte elaborat a la seua fàbrica de Novelda (Alacant).
  • La companyia passa de vendre 8 unitats per botiga al dia, a vendre 16 unitats per botiga al dia.
  • La venda d'este producte, disponible en tota la cadena, s'ha incrementat durant estos dies perquè un dels seus múltiples usos és la neteja i desinfecció de fruita, verdura i roba.
  • Mercadona garantix el proveïment i subministrament de totes les seues botigues amb els productes necessaris perquè els seus clients puguen confeccionar la seua compra habitual durant l'excepcional situació ocasionada per la COVID-19.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dobla la venda del bicarbonat de sodi i passa de vendre 8 unitats per botiga al dia, a vendre 16 unitats per botiga al dia durant estes últimes setmanes. El principal motiu d'este increment es deu al fet que entre els seus múltiples usos es troba el de la neteja i la desinfecció de fruita, verdura i roba, així com per a la rebosteria o la cura i higiene personal.

Jesús Navarro, Proveïdor Totaler encarregat d'elaborar este producte amb la marca Hacendado, ha reforçat la producció a la seua fàbrica de Novelda (Alacant), per a garantir el subministrament d'este producte en les més de 1.600 botigues que la companyia té repartides per Espanya i Portugal.

El bicarbonat de sodi és un compost sòlid cristal·lí de color blanc soluble en aigua, que es comercialitza en Mercadona des de fa més de quinze anys, i es ven en dos formats diferents per a adaptar-se a les necessitats de ''El Cap'', que és com internament la companyia anomena els seus clients. D'una banda, hi ha el pot de 300 grams per 0,69 €/unitat, i d'altra banda la bossa d'un quilo per 1,19 €/unitat.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà

Lineal de Mercadona on es ven el bicarbonat de sodiLineal de Mercadona on es ven el bicarbonat de sodi.

Producte bicarbonat de sodi de MercadonaBicarbonat de sodi, format bossa 1 quilo i format pot de 300 grams.