Secció A Punt per a Menjar en Mercadona

La secció A Punt per a Menjar de Mercadona recupera els encàrrecs de plats nadalencs

22 de novembre de 2021
  • Entre les opcions destaca un assortiment de canapés, pollastre de corral farcit, porquet rostit, espatla de corder de llet i galta guisada.
  • A partir de hui i fins al 28 de desembre, els clients poden sol·licitar plats especials per a estes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera, dins de la seua secció A Punt per a Menjar, els encàrrecs de plats nadalencs. Des de hui i fins al 28 de desembre, els ''Caps'' (clients) podran sol·licitar, en qualsevol de les més de 750 botigues que disposen d'esta secció, alguna de les diverses opcions que la companyia posa a la venda pensades per a disfrutar durant estes festes.

Entre l'assortiment, destaca la safata amb 18 canapés freds composta per diferents mescles, com de salmó i anet o de formatge i figues. I com a plats principals, destaca el pollastre de corral desossat farcit d'escalunyes, tòfona, foie, prunes, brandi i cansalada; mig porquet rostit; espatla de corder de llet marinada amb sal, romer, timó i llima, o bé, la galta guisada amb salsa de vi negre. Tots estos servits amb guarnició de creïlles en rodanxes i cebetes confitades.

Secció A Punt per a Menjar en MercadonaSecció A Punt per a Menjar en Mercadona.