Interior del Rusc del sevici online de Mercadona

La nova compra online de Mercadona arriba a Jerez de la Frontera

03 de gener de 2023
  • Els clients online podran fer la compra de manera més intuïtiva en la nova web i app, que permeten localitzar els productes segons categories o usant un buscador.
  • La primera plataforma de Mercadona dedicada en exclusiva a la venda online a Andalusia, anomenada internament Rusc, està situada a Sevilla.

Mercadona ha llançat hui el nou servici de compra online a Jerez de la Frontera (Cadis).  Les comandes es prepararan i s'enviaran als clients des del Rusc, tal com la companyia denomina internament les plataformes destinades al servici online.

Des d'este Rusc, situat a la zona d'Higuerón Sur a Sevilla, es dona servici des del mes de desembre a Sevilla i Huelva, i ara arriba al municipi de Jerez de la Frontera, inclosos els codis postals 11401, 11402, 11403, 11404, 11405, 11406, 11407, 11408, 11591 i 11593, que s'aniran ampliant.

D'esta manera, tots els clients online d'esta zona poden fer ja la compra de manera intuïtiva a través de la nova web i app, que permeten localitzar els productes segons categories o usant un buscador. El client disposarà de fotos de cada producte, amb tota la informació rellevant relativa al producte.

Este nou model manté la mateixa tarifa que el servici anterior (7,21 € / comanda) i amplia l'horari d'entrega de 7:00 a 22:00 hores de dilluns a dissabte, en trams de 2 hores a partir de l'endemà d'haver fet la comanda. A més, el client pot modificar la compra fins a la nit del dia anterior a l'entrega.

Inversió de 25 milions d'euros

Este nou centre de distribució ha suposat una inversió total de 25 milions d'euros (xifra que inclou l'adquisició de la parcel·la en licitació pública) i, sobre una parcel·la de 30.220 m², té una superfície de 9.938 m², dels quals 1.850 m² estan destinats a productes frescos, incloent una àrea d'emmagatzematge en fred per a productes refrigerats i congelats. Els productes frescos es reben i preparen el mateix dia que s'entreguen al client online, per la qual cosa es garantix la màxima qualitat i frescor.

Sostenibilitat i eficiència

Mercadona disposa en el Rusc de Sevilla de 30 vehicles amb etiqueta ambiental ECO, tots microhíbrids, que poden transportar fins a 15 comandes. Estos vehicles han sigut dissenyats exclusivament amb 3 zones de temperatura adaptades a cada tipus de producte: temperatura ambient, refrigerat i congelat. A més, incorporen un sistema de descàrrega mecanitzat que minimitza la manipulació de la càrrega, amb la reducció consegüent de sobreesforços per als treballadors i la disminució del temps de descàrrega.

D'altra banda, al llarg de la superfície de la coberta s'han instal·lat 648 panells fotovoltaics, amb els quals el Rusc s'autoproveïx del consum d'energia diari. S'inclouen millores a les instal·lacions, com ara optimitzacions dels corredors perquè els recorreguts dels treballadors es facen en menys passos. A més, s'ha dissenyat l'entrada i eixida de vehicles de manera eficient i es disposa de 2 molls de tràiler, la qual cosa millora el procés d'aprovisionament.

Exterior Rusc Mercadona Online a SevillaExterior del Rusc de Mercadona.

Treballador de Mercadona Online preparant comandes onlineTreballador de Mercadona Online preparant comandes online.

Interior Rusc Sevilla de Mercadona OnlineInterior del Rusc de Mercadona.

Vehicles de repartiment eixint des del Rusc SevillaFurgoneta de repartiment eixint des del Rusc.

Imagen de cabecera: Treballador de Mercadona Online preparant comandes online.