Treballador de Mercadona Online preparant comandes online

La nova compra online de Mercadona arriba a Huelva

20 de desembre de 2022
  • Els clients online podran fer la compra de manera més intuïtiva en la nova web i app, que permeten localitzar els productes segons categories o usant un buscador.
  • La primera plataforma de Mercadona dedicada en exclusiva a la venda online a Andalusia, anomenada internament Rusc, està situada a Sevilla.

Mercadona ha llançat hui el nou servici de compra online a Huelva. Les comandes es prepararan i s'enviaran als clients des del Rusc, com internament la companyia denomina les plataformes destinades al servici online.

Des d'este Rusc, situat en la zona d'Higuerón Sur a Sevilla, es començarà a donar servici, en el cas de Huelva, a la capital, Aljaraque (incloses Corrales i Bellavista), Punta Umbría i Palos de la Frontera (inclosa La Rábida). Este Rusc dona servici des de fa una setmana a Sevilla i pròximament ho farà a Jerez de la Frontera (Cadis).

D'esta manera, tots els clients online d'esta zona poden fer ja la compra de manera intuïtiva a través de la nova web i app, que permeten localitzar els productes segons categories o usant un buscador. El client disposarà de fotos de cada producte, amb tota la informació rellevant relativa al producte.

Este nou model manté la mateixa tarifa que el servici anterior (7,21 € / comanda) i amplia l'horari d'entrega de 7:00 a 22:00 hores de dilluns a dissabte, en trams de 2 hores a partir de l'endemà d'haver fet la comanda. A més, el client pot modificar la compra fins a la nit del dia anterior a l'entrega.

Inversió de 25 milions d'euros

Este nou centre de distribució ha suposat una inversió total de 25 milions d'euros (xifra que inclou l'adquisició de la parcel·la en licitació pública) i, sobre una parcel·la de 30.220 m², té una superfície de 9.938 m², dels quals 1.850 m² estan destinats a productes frescos, incloent una àrea d'emmagatzematge en fred per a productes refrigerats i congelats. Els productes frescos es reben i preparen el mateix dia que s'entreguen al client online, per la qual cosa es garantix la màxima qualitat i frescor.

Sostenibilitat i eficiència

Mercadona disposa en el Rusc de Sevilla de 30 vehicles amb etiqueta ambiental ECO, tots microhíbrids, que poden transportar fins a 15 comandes. Estos vehicles han sigut dissenyats exclusivament amb 3 zones de temperatura adaptades a cada tipus de producte: temperatura ambient, refrigerat i congelat. A més, incorporen un sistema de descàrrega mecanitzat que minimitza la manipulació de la càrrega, amb la reducció consegüent de sobreesforços per als treballadors i la disminució del temps de descàrrega.

D'altra banda, al llarg de la superfície de la coberta s'han instal·lat 648 panells fotovoltaics, amb els quals el Rusc s'autoproveïx del consum d'energia diari. S'inclouen millores a les instal·lacions, com ara optimitzacions dels corredors perquè els recorreguts dels treballadors es facen en menys passos. A més, s'ha dissenyat l'entrada i eixida de vehicles de manera eficient i es disposa de 2 molls de tràiler, la qual cosa millora el procés d'aprovisionament.

Mercadona a la província de Huelva

Mercadona té 20 supermercats a Huelva (capital i província), dels quals 18 ja responen al Nou Model de Botiga Eficient i una plantilla total que supera les 900 persones amb treball estable i de qualitat. Les compres a proveïdors de la província van superar els 200 milions d'euros en l'últim exercici.

A més, un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és compartir part del que rep d'esta, per la qual cosa ha reforçat al llarg de l'any la seua responsabilitat social a la província de Huelva per mitjà de diferents iniciatives, amb més de 251 tones d'aliments donats a entitats socials.

Exterior Rusc Mercadona Online a SevillaExterior del Rusc de Mercadona.

Treballador de Mercadona Online preparant comandes onlineTreballador de Mercadona Online preparant comandes online.

Interior Rusc Sevilla de Mercadona OnlineInterior del Rusc de Mercadona.

Vehicles de repartiment eixint des del Rusc SevillaFurgoneta de repartiment eixint des del Rusc.

Imatge de capçalera: Treballador de Mercadona Online preparant comandes online.