Línia de producció de Wecolors a Vilassar de Dalt, Barcelona

Els proveïdors especialistes de perfumeria de Mercadona invertixen 5 milions d'euros

23 de novembre de 2020
  • L'aposta de Mercadona per la innovació industrial a les zones on és present fa que els proveïdors especialistes milloren els seus productes i busquen noves solucions.
  • En moltes d'estes empreses han incrementat plantilla, executat inversions i millorat els processos per a fer-los més respectuosos amb el medi ambient.
  • Les empreses Jesús Gómez, Wecolors i RNB reforcen la inversió amb novetats i millores en els productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, en la seua aposta constant per la industrialització de les zones on és present, continua desenvolupant l'assortiment amb proveïdors especialistes en perfumeria. Actualment, i amb l'objectiu de continuar innovant i modernitzant les seues instal·lacions, els proveïdors especialistes en perfumeria de la companyia tenen previst invertir aproximadament 5 milions d'euros al tancament de 2020 per a continuar oferint a ''El Cap'' (client) els millors productes.

En el cas d'RNB, proveïdor totaler situat a la Pobla de Vallbona (València) amb el qual col·labora la companyia des de fa més de 25 anys, destaca la inversió de 2 milions d'euros destinats principalment a la reformulació, investigació i producció del seu assortiment, el qual està centrat en la categoria facial, corporal i fragàncies. Així mateix, destaca que per a la campanya de Nadal la companyia ha creat 40 nous llocs de treball estables i de qualitat. Entre les últimes novetats, destaca el lot per a dona Soplo Intense, que conté perfum, body milk i necesser maletí.

Jesús Gómez, especialista en fragàncies i situat a Rafelbunyol (València), ha generat 7 nous llocs de treball estables i de qualitat, i ha fet una inversió de quasi 1 milió d'euros en la millora en refrigeració i automatització, en millores per al medi ambient amb la substitució de compressors d'absorció i caldera tèrmica per un sistema de planta refrigeradora, que permet reduir les emissions de CO₂, i en la millora en el procés de gestió de residus amb noves compactadores. Tots estos esforços, encaminats sempre a reforçar la qualitat del seu assortiment, en què destaquen les colònies en miniatura, com la fragància per a dones Flower Boom, o la d'homes Mistery.

Pel que fa a cosmètics, destaca el fabricant Wecolors de Vilassar de Dalt (Barcelona), amb una inversió de més de 2 milions d'euros en el desenvolupament de la campanya de Nadal 2020-2021. Unint les millors fórmules de cosmètica de color amb les més innovadores solucions d'envasos, especialment en esta col·lecció. Com a novetat, destaca la paleta de cara i ulls intercanviable Supreme Deliplus, que conté ombres d'ulls, il·luminadors facials, una paleta interior intercanviable de viatge, un fullet amb looks inspiradors i una tapa d'espill.

Línia de producció de Jesús Gómez a Rafelbunyol, ValènciaLínia de producció de Jesús Gómez a Rafelbunyol, València.

Línia de producció de Wecolors a Vilassar de Dalt, BarcelonaLínia de producció de Wecolors a Vilassar de Dalt, Barcelona.

Línia de producció d'RNB a la Pobla de Vallbona (València)Línia de producció d'RNB a la Pobla de Vallbona (València).

Lineal de La Perfumeria de MercadonaLineal de La Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat