Finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de Serra d'Andújar (Jaén)

Dos medalles d'or a l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca de Mercadona

09 de juliol de 2021
  • Tant el New International Olive Oil Competition (NYIOOC) com el London International Olive Oil Competitions (London IOOC), certàmens de reconegut prestigi, premien la qualitat de l'AOVE de la cadena de supermercats.
  • Es tracta d'un oli d'una sola varietat elaborat amb les olives recol·lectades entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, del qual es destaca el sabor i l'excel·lència.
  • Este oli prové de finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de la Serra d'Andújar (Jaén) i és elaborat pel Proveïdor Totaler Aceites Oro Bailén Galgón 99 SLU.

L'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca de Mercadona, produït pel Proveïdor Totaler Aceites Oro Bailén Galgón 99 SLU, ha obtingut dos medalles d'Or a la qualitat del seu producte en dos certàmens diferents, els dos de reconegut prestigi internacional, com són el New York International Olive Oil Competition (NYIOOC), i el London International Olive Oil Competitions (London IOOC).

D'una banda, el grup de jutges de l'NYIOOC, un equip d'experts que seguixen un rigorós protocol tècnic per a analitzar cada oli en funció de les seues característiques i qualitats sensorials, ha destacat de Casa Juncal que "és un picual excepcional que té una aroma intensa a oliva verda i herba acabada de tallar. Té aromes herbàcies i afruitades de gran complexitat a tomaca en rama, carxofa, blat verd i ametla. En boca, este oli sorprén amb un delicat i dolç gust inicial, retrogust d'ametles i finalitza amb un agradable i equilibrat picant. Destaca pel sabor persistent i harmoniós".

D'altra banda, el London IOOC ha assenyalat que este producte "integra les diferents fases de producció per a assegurar una traçabilitat total des de la formació del fruit en l'arbre fins a l'envasament i comercialització del producte final, i així s'aconseguix un oli excel·lent!.

L'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca de Mercadona prové de finques d'olivar de la varietat picual en regadiu, situades a les faldes del parc natural de la Serra d'Andújar (Jaén). Elaborat amb les olives recol·lectades entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, en què l'estat de maduració d'este fruit troba el punt òptim per a aconseguir unes sensacions olfactòries i gustatives més fresques, fragants, verdes i harmonioses, al mateix temps que els seus components més saludables es troben en els valors més alts.

Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

L'oli Casa Juncal collita primerenca en el lineal de MercadonaL'oli Casa Juncal collita primerenca en el lineal de Mercadona.

Finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de Serra d'Andújar (Jaén)Finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de Serra d'Andújar (Jaén).