Nou Bloc Logístic de Mercadona a Zaragoza

Mercadona posa en marxa el nou Bloc Logístic de Zaragoza després d'invertir 45 milions d'euros

15 de juliol de 2021
  • La finalització del magatzem de secs permet la posada en funcionament de la totalitat del nou bloc logístic a Plaza.
  • En 2020 la companyia va crear més de 136 nous llocs de treball estables i de qualitat, de manera que va finalitzar l'exercici amb una plantilla de 2.502 persones, i va invertir més de 52 M€ per a contribuir a l'activació econòmica de la regió.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa en marxa el Bloc Logístic de Zaragoza després d'invertir 45 milions d'euros. La finalització del magatzem de secs permet la posada en funcionament de la totalitat del nou bloc logístic, situat a la Plataforma Logística de Plaza a Zaragoza.

Este esforç inversor referma el compromís de la companyia amb Aragó, on actualment disposa de 45 botigues. Així mateix, la companyia no ha deixat de consolidar el seu projecte empresarial en esta regió, on va obrir 4 noves botigues en 2020, en va tancar 3 perquè no s’ajustaven als nous estàndards de qualitat i en va reformar 1 per a adaptar-la al nou Model de Botiga Eficient; per tant, a finals d’any tenia un total de 33 supermercats amb este nou model. A més, va continuar implantant la nova secció "A Punt per a Menjar", disponible en 17 supermercats, i avançant en el seu projecte de Frescos Global.

Mercadona a Aragón

Mercadona va crear 136 nous llocs de treball estables i de qualitat, i va finalitzar l'exercici amb una plantilla formada per 2.502 persones en esta comunitat autònoma. A més, en 2020, la inversió de la companyia va ser de 52,3 milions d’euros destinats a contribuir a l'activació econòmica de la regió. Pel que fa a les compres a proveïdors de la zona, on col·labora amb 38 Proveïdors Totaler, van ser de 755 milions d'euros.

Així mateix, la companyia manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat, i, en el cas d'Aragó, el passat exercici va donar més de 317 tones de productes de primera necessitat als 3 bancs d'aliments d'Aragó i 9 menjadors socials i diverses entitats benèfiques, la qual cosa va suposar un 52 % més que en 2019.

Nou Bloc Logístic de Mercadona a ZaragozaNou Bloc Logístic de Mercadona a Zaragoza.