Creïlles de Mercadona en el lineal de fruita i verdura d'un supermercat

Creïlles de proximitat

03 de juliol de 2018
  • Las creïlles de Mercadona procedixen de productors locals de diversos punts d'Espanya.
  • En la campanya de 2017, la companyia va comprar 150.000 tones de creïlles de proximitat.

Des d'abril-maig i fins a octubre-novembre, Mercadona es troba en campanya de creïlles de proximitat en totes les seues botigues d'Espanya. Durant esta temporada las creïlles procedixen de Castella i Lleó, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Andalusia, la Comunitat de Madrid, La Rioja, Astúries, Euskadi, Galícia, Balears i Canàries.

Les creïlles de Mercadona es poden trobar en la secció de Fruita i Verdura, tant a granel com en malles de 3 i 5 kg en creïlla blanca i 2 kg en creïlla roja.

La campanya de creïlles de Mercadona va tancar 2017 amb un total de 150.000 tones de creïlles comprades a proveïdors espanyols, un 18 % més que la campanya anterior. Per a esta campanya, Mercadona preveu comprar 157.000 tones de creïlles de proximitat.

Les creïlles de Mercadona es cultiven en camps de diverses zones d'EspanyaOrigen de les creïlles de Mercadona.

Com funciona la campanya de creïlles de Mercadona

A partir dels mesos d'abril i maig, depenent la temporada, Mercadona comença a oferir en la secció de fruita i verdura creïlles de proximitat. La campanya s'estén fins a octubre o novembre, segons la producció. Així, el 80 % del total de creïlles de Mercadona es cultiven en diferents zones d'Espanya.

Depenent de la temporada, només entre els mesos d'octubre-novembre a abril-juny Mercadona importa creïlles d'altres països perquè la producció és insuficient o no s'ajusta al que ens sol·liciten els clients.

Trabajador colocando una bolsa de patatas de Mercadona en el lineal de fruta y verdura de un supermercado

Productes de proximitat en Mercadona

Dins de la Cadena Agroalimentària Sostenible de Mercadona, l'objectiu de la qual és aconseguir el creixement compartit i la sostenibilitat en la seua relació amb el sector primari, la companyia col·labora amb 8.600 agricultors, 12.000 pescadors i 5.200 ramaders espanyols.

Amb l'aposta per les creïlles espanyoles en Mercadona, la companyia se suma a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruita i verdura d'ací i d'ara", que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular, ja que la fruita i la verdura, per la seua qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.

Altres recomanacions

La creïlla és un dels ingredients bàsics de la cuina. Es tracta d'una hortalissa que destaca per la versatilitat i la gran varietat d'opcions per a cuinar-la.