Taronges a granel en la secció de fruita i verdura d'una tenda de Mercadona

Campanya de taronges de proximitat a Mercadona

21 de novembre de 2017
  • Mercadona preveu comprar 250.000 tones a més de 2.500 proveïdors locals en la campanya 2017-2018, la qual cosa suposa un 20% més que en la campanya anterior.
  • Des de finals d'octubre, a Mercadona pots trobar taronges de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Regió de Múrcia, Catalunya, Illes Balears i Canàries.

Mercadona comença amb la campanya de taronges de proximitat procedents de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia, Catalunya, Illes Balears i Canàries. La taronja de proximitat estarà a la venda en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona fins al mes d'agost de 2018 tant en malla com a granel i en el nou servici de suc de taronja acabat d’esprémer.

Mercadona té previst comprar 250.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals, el que suposa un increment del 20% respecte a la campanya de l'any passat.

La temporada comença amb les taronges de la varietat Navelina. Posteriorment es van oferint taronges de les varietats Navel/Navelate, Lane-Batega, Lane-Batega Powell i València-Batega. La primera taronja de la campanya sol presentar un toc d'acidesa i, a mesura que avança la temporada, la taronja va adquirint progressivament major dolçor.

Mercadona ofereix taronges en un estat òptim de maduració i amb la màxima frescor, ja que s'encarrega de transportar les taronges als seus supermercats en el menor temps possible gràcies a la seua xarxa logística.

La taronja és una fruita que ofereix moltes possibilitats de consum. Pot consumir-se tant sencera com en postres, sucs, melmelades, dolços o rebosteria. A més, disposa d'un alt contingut d'antioxidants naturals i Vitamina C que fan que siga una molt bona opció en aquestes dates més propenses als refredats.

Com es venen les taronges a Mercadona?

  • Taronges a granel.
  • Taronges en malla de 3 kg i malla de 6 kg.
  • Taronges en el servici de suc de taronja acabat d’esprémer.

Mercadona ofereix un innovador servici de suc de taronja acabat d’esprémer amb una gran acollida entre els clients. En aquest servici, l'entrada de taronja d'origen local és més tardana, ja que es va incorporant progressivament des del mes de novembre garantint igualment una taronja de gran qualitat i sabor. 

Com funciona la campanya: Procedència taronges de Mercadona

Des de finals d'octubre, fins al mes d'agost de l'any següent, Mercadona ofereix taronges de proximitat en malla i a granel en tots els seus supermercats gràcies als acords que Mercadona manté amb més de 2.500 productors locals de cítrics.

Quan el volum de producció de la campanya de taronja local s'ha esgotat, s'han d'importar taronges d'altres orígens. Açò només ocorre durant dos mesos a l'any, entre finals d'agost i finals d'octubre. Per açò, més del 90% de les taronges venudes per Mercadona són d'origen local.

Mercadona realitza compres al nostre país per valor de 16.055 milions d'euros a l'any i manté acords comercials amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders del sector primari del nostre país. A més Mercadona dóna suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient "Fruta y Verdura de aquí y de ahora" que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular. Les fruites i verdures, caracteritzades per la seua qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.