Creïlla nacional en Mercadona

Així funciona la temporada de creïlla nacional en Mercadona

15 de maig de 2024
  • De maig a setembre, els lineals de Mercadona disposen de creïlles procedents de diverses zones productores d'Espanya.
  • Mercadona oferix ja en totes les seues botigues creïlla nacional en tres formats: a granel, malla de 3 quilos i malla de 5 quilos. A mesura que avance la campanya, l'anirà incorporant en la resta de l'assortiment de creïlles.

Arranca la campanya d'estiu de la creïlla nacional en Mercadona. De maig a setembre, totes les botigues Mercadona disposen d'una àmplia varietat de creïlles origen Espanya, cultivades en camps de la Regió de Múrcia (Cartagena), Andalusia (Sevilla, Màlaga, Almeria), Madrid, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Galícia, Euskadi (Àlaba), Canàries (Tenerife i Gran Canària) i Illes Balears (Mallorca i Eivissa), gràcies als acords estables mantinguts amb els proveïdors Patatas Hijolusa, Patatas Meléndez, Patatas Gómez, Udapa, Cadimisa, Illacamp, Papacan, Mr. Chippy i Legufrut.

Mercadona ja disposa de creïlla nacional en els seus tres principals formats: a granel, malla de 3 quilos i malla de 5 quilos. A més, a mesura que avance la temporada, incorporarà la creïlla nacional en la resta del seu assortiment, incloent varietats com la roja, especial per a fregir, per a guarnició i per a microones.

Varietat de creïlla nacional en MercadonaVarietat d'assortiment i formats de creïlla nacional en Mercadona.

Esta diversitat de creïlles d'origen nacional en Mercadona permet disfrutar de la versatilitat i la qualitat de les creïlles en els diferents formats i elaborar receptes delicioses.

Qualitat i Origen en la Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona aposta per la fruita i la verdura de proximitat, i, com cada any, oferix creïlla nacional durant la campanya d'estiu, després de la sembra de novembre a desembre i la posterior recol·lecció durant els mesos de gener a abril.

Temporada de creïlla nacional en MercadonaDuració de la campanya de creïlla d'origen nacional de Mercadona.

Enguany, està previst comprar 94.000 tones de creïlles nacionals des de Mercadona, la qual cosa representa un augment del 6 % respecte a l'any passat. Este increment reflectix el compromís de la companyia amb els agricultors locals i la Societat.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari amb els seus proveïdors, que suposa un pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.