Donació de Mercadona al Banc d'Aliments de Jaén

Mercadona amplia la seua col·laboració amb entitats socials de Jaén

09 de febrer de 2023
  • La companyia i el Banc d'Aliments de Jaén firmen un conveni de col·laboració pel qual Mercadona entregarà diàriament productes de primera necessitat a 9 entitats de la província, on hui col·labora ja amb 8 menjadors socials.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dins del seu Model Responsable manté un compromís per estar al costat dels col·lectius més desfavorits. La companyia continua reforçant el seu procés de donacions amb nous acords. En este sentit, Mercadona i el Banc d'Aliments de Jaén han firmat un conveni de col·laboració per a entregar diàriament productes de primera necessitat a 9 entitats de Jaén capital i província.

Des de principis d'este mes el Banc d'Aliments de Jaén rep productes diàriament a través d'entitats associades: Convent de la Santísima Trinidad (Martos), Monestir de San Antonio (Baeza), Escola Llar Cristo Rey (Alcalá la Real), Residència d'Ancians Nuestra Señora de los Desamparados (Torredonjimeno), Parròquia de San Pedro Apóstol (Mengíbar), Hermanitas de los Ancianos Desamparados (Villanueva del Arzobispo), Fundació Asil Marín García (Cazorla), així com els magatzems del Banc d'Aliments a Linares i Jaén, per a la seua distribució entre altres entitats benèfiques associades.

Francisco Luque, president del Banc d'Aliments de Jaén, reivindica esta iniciativa de Mercadona "en la qual les dos entitats fa diversos mesos que estem treballant i gràcies a la qual podem millorar l'atenció que prestem a les entitats benèfiques anteriorment referides per la proximitat als centres de donació de Mercadona. Productes peribles i no peribles de qualitat es facilitaran a les entitats, i el Banc continuarà complint una de les seues finalitats: evitar el malbaratament alimentari".

La companyia, que té el ferm compromís d'estar al costat dels col·lectius més desfavorits, intensifica el seu Model Responsable i col·labora amb els bancs d'aliments, menjadors i altres entitats socials de Jaén, província en la qual ha donat, en 2022, 321 tones d'aliments (un 43 % més que en 2021), la qual cosa equival a 5.358 carros de la compra. Mercadona perseguix un únic objectiu: fer el que faça falta per a donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables.

Per la seua banda, Noelia Conrado, relacions externes de Mercadona a Jaén, assenyala que “estem molt contents perquè este nou conveni possibilita que moltes persones de Jaén que ho necessiten, tant de la capital com de la província, tinguen accés diàriament a productes frescos com ara fruita, verdura i carn”.

Donació de Mercadona al Banc d'Aliments de JaénEntrega de productes de primera necessitat a entitats socials de Jaén.