Volve o Nadal coas súas sobremesas tradicionais, verdadeiras estrelas para despois das comidas. Estes deliciosos tesouros achégannos un toque de maxia e dozura, e son perfectos para compartir nas nosas reunións con amigos e familia.
Ofrecémosche unha ampla variedade para que este momento culminante dos xantares e das ceas sexa realmente especial e sempre estea ao teu gusto e ao dos teus invitados.
Que Sobremesas de Nadal podo encontrar en Mercadona?
Vasiños de 3 chocolates
Un despregamento de capas de triplo chocolate (branco, con leite e negro), que se combinan nun equilibrio perfecto entre sabores doces e amargos. Presentado en paquetes de 3 vasiños individuais. Un deleite para a vista e o padal que colmará de satisfacción aos superfáns do chocolate.
Vasiños de Doce de leite
Paquete de 3 vasiños de doce de leite, unha elección perfecta para aqueles que gozan deste sabor tradicional co seu punto acaramelado. Unha excelente opción para ter un capricho nas ocasións especiais destas festas.
Coulant biscuit
Pequeno pastel de sabor a galleta acaramelada, unha delicia gourmet que te sorprenderá polo seu recheo cremoso.
Modo de consumo: saca da bolsa de plástico, retira o papel e introduce no microondas 20 segundos a máxima potencia. Pódese servir con xeado.
Coulant Chocolate
Biscoito zumarento de chocolate, con recheo de chocolate líquido.
Modo de consumo: saca da bolsa de plástico, retira o papel e introduce no microondas 20 segundos a máxima potencia. Pódese servir con xeado.
Flan de ovo
Sobremesa tradicional moi popular, elaborada a partir de ovos, leite e azucre cunha textura suave e cremosa e cun sabor doce e delicado.
Tronco de Nadal (A partir do 1 de decembro)
Composición:
- Interior: o clásico e zumarento biscoito de vainilla enrolado con recheo de trufa.
- O tronco está bañado cunha capa negra que imita a textura da codia dunha árbore. Está adornado con bóliñas vermellas de cereal crocante cun toque de chocolate, flocos brancos de azucre e arboriñas de azucre en tons verdes. Tamén incorpora un divertido bastón de chocolate en cores vermellas e brancas, que dá un toque infantil e típico da tempada do Nadal.
Desconxelación aproximada antes do consumo:
- 4 horas na neveira.
- 2 horas e 30 minutos a temperatura ambiente.
- Non se debe volver conxelar unha vez desconxelado.
Outras recomendacións
Remata a túa mesa de Nadal doce cos nosos Turróns e Bombóns.
Ensinámosche a preparar receitas doces co noso impulsor: cookies, madalenas, rosquillas, etc.