Aínda non probaches o noso saboroso polo de campo? Pódelo encontrar na Carnicería de Mercadona.
Esta receita elaborada ao forno co sazonador de allo e limón recolle toda a esencia dos sabores mediterráneos, eses que tanto nos gustan.
Acompáñalo con tomate, espárragos e salsa de noces, brócoli e limón, potenciando o delicioso sabor dun polo campeiro.
Un prato delicioso, perfecto para gozar en familia ou con amigos.
Sigue o vídeo paso a paso para elaborar a receita de Polo de Campo ao allo e limón:
Ingredientes para 4 persoas:
- 4 cuartos traseiros de Polo de Campo.
- Sazonador de allo e limón.
- Brócoli.
- 50 g de noces peladas.
- Tomates cereixa.
- Espárragos verdes.
- Popurrí de pementas.
- Tomiño.
- Aceite de oliva virxe extra.
- Sal
- Limón
- Pementa branca
Paso a paso:
Se queres seguir o proceso paso a paso, aquí tes a elaboración completa desta deliciosa receita:
1. Incorporar dentro da bolsa para forno (incluída no envase do Sazonador de allo e limón) un sobre de sazonador e dous cuartos traseiros de polo de campo.
2. Cerrar a bolsa, poñela sobre a bandexa do forno e cociñalo no forno, quentado previamente a 180º, durante unha hora.
3. Limpar e cortar o brócoli.
4. Fervelo durante 2-3 minutos.
5. Triturar as noces.
6. Engadir o brócoli e bater todo xunto.
7. Salpementar e aliñar con limón.
8. Refogar os espárragos verdes cos tomatiños cereixa, sal e tomiño.
9. Servir no prato xunto cos espárragos, os tomatiños ao tomiño e un pouco de zume do asado do polo.
Outras recomendacións
Apetéceche unha cervexa para acompañar esta deliciosa comida? Elixe a que máis che guste entre a ampla variedade de Cervexas de Mercadona.
Queres coñecer outras receitas que poden solucionar as túas comidas e ceas caseiras? Aquí tes a nosa lista de receitas, aprovéitaa.