AVISO DE COOKIES

Este sitio web utiliza cookies propias e de terceiros coa finalidade de facer que a súa navegación sexa segura, facer análise estatística das visitas á web, así como coñecer o seu comportamento. Se desexa máis información pode consultar a nosa POLÍTICA DE COOKIES. Pode aceptar o uso de cookies pulsando "ACEPTAR" ou Configurar/Rexeitar o seu uso pulsando pulsando "CONFIGURAR/REXEITAR".

Sigue a nosa receita para preparar un Gazpacho de Sandía con cubiños de limón e xenxibre e goza do prato máis refrescante do verán.

Receita de Gazpacho de Sandía con cubiños de limón e xenxibre

31 de xullo de 2018

O gazpacho é sempre unha elección perfecta para os meses calorosos. Esta sinxela receita de Gazpacho de Sandía, elaborada con sandía, pemento vermello, tomate, cubiños de limón e xenxibre, e aceite de cecimbre, é apetecible a calquera hora do día e fará as delicias da túa familia ou dos teus amigos.

Refresca as túas comidas do verán con este delicioso prato que podes elaborar coas sandías que encontrarás na Froitería de Mercadona.

Sigue o vídeo da receita de Gazpacho de Sandía con cubiños de limón e xenxibre:

Ingredientes para 4 persoas:

  • Media sandía
  • Pemento vermello
  • Tomates de pera
  • Xenxibre
  • Limón espremido
  • Auga
  • Aceite de oliva virxe extra
  • Cecimbre
  • Sal

Paso a paso:

Esta receita é moi sinxela de preparar. Se queres seguir o proceso paso a paso, aquí tes a elaboración completa dun exquisito Gazpacho de Sandía con cubiños de limón e xenxibre. Verás que saboroso e refrescante!

Para os cubiños:

Primeiro facemos os cubiños. Engadir o limón e o xenxibre relado á auga e conxelar.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Para o gazpacho:

1. Cortar a sandía en tacos e reservar.

Sandía cortada a trozos para posteriormente triturar

El Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y es el plato más refrescante del verano.

2. Cortar o pemento en tiras e en anaquiños, e reservar.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

3. Pelar e cortar os tomates.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

4. Poñer os tacos de sandía no vaso do batedor. El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

5. Incorporar os tomates e o pemento en tiras.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

6. Engadir sal, unhas gotas de limón espremido e triturar.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Para o aceite de cecimbre:

1. Escaldar o cecimbre durante 15 segundos.

El gazpacho de sandía y cubitos de limón y jengibre son el plato más refrescante del verano.

2. Mesturar o aceite co cecimbre escaldado.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

3. Emulsionar co batedor.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

4. Coar.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Para a presentación:

1. Servir o gazpacho nunha cunca.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

2. Incorporar os cubiños de limón e xenxibre.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es le plato más refrescante del verano.

3. Engadir o aceite de cecimbre e os anaquiños de pemento. Decorar cunha folliña de cecimbre.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Mercadona apoia a campaña "Froita e Verdura de aquí e de agora" do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) que recomenda o consumo de froita e verdura de maneira regular.

Outras recomendacións

Se es máis de melón ou che apetece variar, proba a nosa receita de Gazpacho de Melón con Cecimbre e Limón, tan refrescante, exquisita e fácil de preparar coma esta.

Para rematar esa comida ou cea tan fresquiña, que tal uns Xeados de Mercadona? Estas son as novidades máis deliciosas para este verán: Mini Nocciola con dobre cobertura e Cono Mediano de Nata con Galletas ao Cacao.