Coñeces a nosa Masa quebrada-brisa? O sabor neutro e a versatilidade desta masa quebradiza permítelle adaptarse a unha ampla gama de ingredientes e recheos. É moi fácil de usar e non debe amasarse demasiado para evitar que se volva elástica. A súa delicada textura graxa e crocante faina perfecta para cociñar unha gran variedade de receitas doces e salgadas: tortas, quiches, tortaletas, empanadas e outros pratos ao forno.
Elaboradas co corazón do trigo, as nosas masas elabóranse con fariña do propio muíño do provedor, coa súa propia receita de fariña e cumprindo os máximos estándares de calidade. Queres aprender unha receita de miniquiches coa nosa Masa quebrada-brisa?
Sigue o paso a paso para elaborar esta receita de miniquiches de queixo con Masa quebrada-brisa
Ingredientes
- 2 láminas de masa quebrada-brisa.
- 100 g de cebola confeitada.
- 150 g de queixo gorgonzola.
- 100 g de queixo mascarpone.
- 100 ml de nata para cociñar.
- 1 ovo batido.
- Ceboliño.
- Sal.
- Pementa negra.
Paso a paso
1. Estira a masa quebrada e córtaa en pequenos círculos. Despois, colócaos nos moldes para preparar as quiches e pica cun garfo.
2. Enche os moldes con garavanzos secos para evitar que a masa inche. Logo méteas no forno quentado previamente a 180 ºC e déixaas cociñar durante uns 7 minutos, aproximadamente.
3. Mestura o ovo batido coa nata, sal, pementa, cebola confeitada, mascarpone e queixo azul.
4. Bota esta mestura sobre as quiches e volve meter no forno durante uns 10 minutos máis, ata que o recheo estea callado.
5. Saca as quiches dos seus moldes e sírveas esparexendo con ceboliño finamente picado.
Outras recomendacións
Se te aficionaches ás quiches, dámosche outra receita infalible con Masa quebrada-brisa: Quiche de salmón con gambas, cebola, ovos e espárragos.
Aprende a preparar unhas deliciosas empanadillas de atún coa nosa Masa fresca de empanada.