Xa é tempo de gaspacho! Sen dúbida, un dos pratos estrela do verán. Se che apetece unha bebida lixeira e refrescante nas túas comidas e ceas, nada mellor que esta especie de sopa ou crema fría tan popular, elemento clásico da nosa gastronomía.
Ademais, podes consumilo como primeiro prato ou como entrante, incluso entre horas. Está riquísimo!
Gaspacho fresco elaborado coa receita tradicional
O Gaspacho fresco La Huerta de Hacendado elabórase de acordo coa receita tradicional, coas mellores hortalizas frescas (tomate, pemento, cogombro...) e aceite de oliva virxen extra como ingredientes principais.
É unha comida ideal para tomala na tempada de calor, lixeira, refrescante e moi apetecible. A súa tradición está presente na nosa cultura dende hai séculos. Esta bebida hidrata e equilibra a nosa temperatura corporal. Por iso, é tan importante bebela no verán.
Dous formatos a elixir
Dependendo das túas necesidades, podes consumir o gaspacho fresco en dous formatos diferentes:
- Formato 330 ml
Con este tamaño pódese consumir directamente da botella. Un formato moi adecuado para levar a calquera sitio, cómodo e rápido de consumir. Na casa, na oficina, na praia, no campo, de pícnic, en calquera lugar...
- Formato de litro
Neste caso adoita consumirse en vasos, aínda que tamén é perfecto para levar a onde necesitemos.
Hai que conservalo a menos de 5 ºC. Unha vez aberto hai que consumilo en 24 horas. É un produto sen glute.
Outras recomendacións
Prepara unha comida ou cea deliciosa co noso gaspacho fresco e unha pizza vegana con eiruga e tomate seco.