Este Nadal, pratos fáciles e deliciosos de Listo para Comer.

Comidas ou ceas de Nadal

18 de novembro de 2021

Se xa realizaches o teu encargo, consulta o noso vídeo onde che explicamos o modo de preparación de cada prato

Canapés:

Imagen Texto 1 encargos

  • Canapé salmón & aneto.
  • Canapé queixo Stilton & manga crispy.
  • Canapé de ensalada rusa.
  • Canapé de sobrasada e mel.
  • Canapé negro de trufa con chacina.
  • Waffle de foie, mazá confeitada e ovo fiado.
  • Canapé negro de queixo curado, marmelo e noces.
  • Canapé negro de rosbif.
  • Canapé de queixo e figos.

Hai que gardalos no frigorífico e sacalos a temperatura ambiente unha hora antes do seu consumo.

½ Leitón Asado:

Imagen Texto 2 encargos

Acompáñase con patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.

Modo de preparación.

Coloca a bandexa para o forno do envase no teu forno, sen función grill, durante 25 minutos a 200º.

Pa de Año de Leite:

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Caracterízase por ter un sabor suave. Con pel dourada e crocante, mariñada con sal, romeu, tomiño e limón.

Acompáñase con patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.

Modo de preparación.

Introduce a bandexa para o forno no teu forno sen a función grill, durante 25 minutos a 200º.

Faceira en salsa de viño tinto:

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Con salsa de viño tinto e gornición de patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.

Modo de preparación.

Introduce a bandexa no microondas e quenta durante 5 minutos a máxima potencia.

Polo de curral recheo:

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Polo de curral desosado con recheo de chalotas, trufa, foie, cirolas, especias, brandy e touciño fresco. Con gornición de patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.

Modo de preparación.

Filetea o polo e introdúceo no forno coa bandexa para forno durante 15 minutos a 180º, sen función grill.

Outras recomendacións

Pero se nestas datas che apetece cociñar na casa, seguro que encontras boas ideas na nosa sección de receitas.