Xa é tradición que no Nadal cociñemos por ti, porque queremos facerche a vida máis sinxela e deliciosa á vez. Este ano, ofrecémosche unha exquisita selección de pratos na nosa sección Listo para Comer.
Goza dos sabores caseiros de sempre coa máxima comodidade. Basta con quentar e servir. Desta forma, poderás pasar máis tempo de calidade cos teus sen ter de que preocuparte.
Temos todo o que necesitas servir na túa mesa para unha celebración perfecta. Consulta os prazos para realizar encargos e coñece as nosas irresistibles propostas de pratos de Nadal!
Consulta cales das nosas tendas teñen Listo para Comer e escolle a máis próxima.
Xa coñeces os nosos pratos para estas festas en Listo para Comer?
Canapés
Cada bocado é unha explosión de sabor que lle engade un toque de elegancia á túa celebración. A nosa selección de canapés inclúe:
- Tortaleta con recheo de queixo con salmón e aneto.
- Tortaleta con recheo de crema de sobrasada con mel e piñóns.
- Tortaleta con recheo de queixo stilton e crispy de manga.
- Tortaleta con recheo de mestura de queixos con figos.
- Tortaleta con recheo de crema de rosbif de tenreira con queixo.
- Tortaleta con recheo de crema de foie-gras e mazá confeitada con ovo fiado.
- Tortaleta con recheo de hummus.
- Tortaleta con recheo de crema de queixo sabor trufa e labra de chacina.
- Tortaleta con recheo de brandada de bacallau con paté de oliva negra.
Modo de preparación
Gárdaos no frigorífico e sácaos a temperatura ambiente 1 hora antes do seu consumo.
- Para 3 - 4 persoas.
Ensalada de marisco
Unha verdadeira delicia que nos trae todo o sabor do mar. Elaborada con bocas de mar, pescada, lagostinos, maionesa e ovo fiado.
Modo de preparación
Gárdaa no frigorífico e sácaa a temperatura ambiente 15 minutos antes do seu consumo.
- Para 4 - 6 persoas.
Faceira guisada
Faceira de vacún, con salsa de viño tinto. Acompañada de puré de pataca trufado. A súa carne tenra e zumarenta desfaise na boca, impregnada de sabores contundentes e unha salsa deliciosa. Pura exquisitez.
Modo de preparación
Introduce a bandexa no microondas e quenta durante 5 minutos, a máxima potencia.
- Para 1 - 2 persoas.
Pa de año leitón
Pa de año leitón mariñada con romeu, tomiño, sal e limón. Un prato tradicional do Nadal, favorito de moitas persoas nestas datas, que nos encanta poder levar á túa mesa.
Modo de preparación
Quenta previamente o forno a 200 ºC sen a función de grellar. Enforna durante 25 minutos.
- Para 1 - 2 persoas.
Perna de año leitón (dispoñible só en tendas de Andalucía e Extremadura)
Perna de Año leitón mariñada con romeu, tomiño, limón e sal. Un prato tradicional do Nadal que destaca pola súa carne tenra e o seu sabor.
Modo de preparación
Quenta previamente o forno a 200 ºC sen a función de grellar. Enforna durante 25 minutos.
- Para 1 - 2 persoas.
Zanco de polo con recheo con salsa de trufa
Zanco de polo con recheo de carne picada de polo, cirolas, foie-gras, trufa, cebola, sal e especias. Acompañado de salsa de trufa e puré de pataca trufado. Un pracer culinario entre aromas e texturas arrebatadores.
Modo de preparación
Filetea o zanco e quenta no microondas a máxima potencia durante 5 min. Abre e verte a salsa nun recipiente apto para microondas e quenta 2 min a máxima potencia.
- Para 1 - 2 persoas.
½ Leitón asado
Leitón, aceite e sal. Acompáñase con patacas panadeira e ceboliñas confeitadas. Unha receita típica das festas do Nadal. O prato protagonista destas festas, que se caracteriza pola súa carne tenra e zumarenta e a súa pel dourada e crocante.
Modo de preparación
Quenta previamente o forno a 200 ºC sen a función de grellar. Enforna durante 25 minutos.
- Para 3 - 4 persoas.
Vídeo do modo de uso e consumo
Pescuda cal é a mellor forma de darlle o toque de graza a estes pratos tan especiais antes de poder servilos na túa mesa.
Outras recomendacións
Se prefires cociñar e necesitas ideas, entra na nosa sección de receitas.
Consulta as novidades na nosa selección de Turróns e os clásicos que xa triunfaron en anos anteriores.
No Nadal tamén son típicos os froitos secos e as froitas deshidratadas. Que non falten na túa mesa!