Que mellor maneira de celebrar o Día de Reis que coa nosa selección de pratos destas datas. Non esquezas ser o rei da mesa e sigue sorprendendo coa nosa mellor oferta.
Se xa realizaches o teu encargo, consulta o noso vídeo onde che explicamos o modo de preparación de cada prato.
Este Nadal poñémoscho moi fácil. Un ano máis, Listo para Comer cociña para ti. Propoñémosche unha coidada selección de pratos listos para quentar e servir, co sabor máis tradicional e, ademais, con toda a comodidade que necesitas. Consulta todos os detalles no noso folleto.
Son días moi especiais, que apetece gozar xunto a familiares e amigos sen complicarte na cociña. Consulta os prazos para realizar encargos e as nosas propostas para o teu menú de Nadal!
Cando podes facer os teus encargos de Nadal?
- Ata o 5 de Xaneiro.
Onde podes facer os teus encargos?
Consulta cales das nosas tendas teñen Listo para Comer e escolle a máis próxima.
Que pratos de Nadal podes encargar en Listo para Comer?
Canapés
O noso entrante característico por excelencia, para seguir sorprendendo este Nadal. Custarache decantarte por un!
A nosa selección de canapés inclúe:
- Tortaleta con recheo de queixo con salmón e aneto.
- Tortaleta con recheo de crema de sobrasada con mel e piñóns.
- Tortaleta con recheo de queixo Stilton e crispy de manga.
- Tortaleta co recheo de mestura de queixos con figos.
- Tortaleta con recheo de crema de rosbif de tenreira con queixo.
- Tortaleta con recheo de crema de foie-gras e mazá confeitada con ovo fiado.
- Tortaleta con recheo de hummus.
- Tortaleta con recheo de crema de queixo sabor trufa e labra de chacina.
- Tortaleta con recheo de brandada de bacallau con paté de oliva negra.
- Para 3-4 persoas.
- Prezo: 15 €
Recomendación
Débense gardar no frigorífico e sacalas a temperatura ambiente unha hora antes do seu consumo.
Polo de curral con recheo
Sen dúbida, unha das especialidades máis típicas do Nadal. Zumarento e repleto de sabor.
Polo de curral desosado, con recheo de chalotas, trufa, foie-gras, ameixas, especias, brandy e touciño fresco. Con gornición de patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.
- Para 4 persoas.
- Prezo: 40 €
Modo de preparación
Filetea o polo e introdúceo no forno coa bandexa para forno durante 15 minutos, a 180 º sen función grill.
½ Leitón asado
Esta popular receita é típica das festas de Nadal e a favorita dos nosos clientes. Por iso, incluímola na nosa selección de pratos de Nadal.
Acompáñase con patacas panadeira e ceboliñas confeitadas. Caracterízase pola súa pel crocante.
- Para 3-4 persoas.
- Prezo: 60 €.
Modo de preparación
Coloca a bandexa para forno do envase no forno, sen función grill, durante 25 minutos a 200 º.
Pa de año de leite
Outro clásico dos menús de Nadal que non pode faltar nas nosas suxestións.
Caracterízase por ter un sabor suave. Con pel dourada e crocante, mariñada con sal, romeu, tomiño e limón. Vai acompañada de patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.
- Para 1-2 persoas.
- Prezo: 20 €.
Modo de preparación
Introduce a bandexa para forno no teu forno sen a función grill, durante 25 minutos, a 200 º.
Faceira guisada
Un guiso moi saboroso que cada vez se consome máis nestas festas como prato principal.
Con salsa de carne e viño tinto. Acompañada con gornición de patacas panadeira e ceboliñas confeitadas.
- Para 1-2 persoas.
- Prezo: 15 €
Modo de preparación
Introduce a bandexa no microondas e quenta durante 5 minutos, a máxima potencia.
Outras recomendacións
Para as túas sobremesas de Nadal e eses momentos especiais para compartir, sempre se agradece unha boa selección de doces.
E se te animas a preparar uns combinados, dámosche aquí 3 propostas de cócteles gourmet.