Pans 100 % integrais? Son uns bos aliados para compensar os excesos tras as vacacións do verán.
Se buscas unha boa alternativa de Pans elaborados con fariñas 100 % integrais, temos unha boa variedade con texturas e sabores irresistibles. Podes aproveitalos para diversas receitas sinxelas, en almorzos, merendas, refrixerios, ceas ou cando queiras.
Pan 35 % avea con fariña 100 % integral
Características
- Pan con avea, fariña 100 % integral e sen azucres engadidos.
- Melloramos a súa textura para que se manteña tenro durante máis tempo e engadimos máis avea ademais de pasar de fariña de trigo a fariña 100 % integral, así como eliminamos os azucres da súa lista de ingredientes.
- É ideal para tomar tanto torrado como sen torrar. Consómese preferentemente en sándwich o en forma de tostas.
Ideas de receitas:
- Tosta de eiruga, aguacate, ovo escalfado e salmón.
- Sándwich de queixo lixeiro con mestura de verduras asadas (pemento, tomate, berenxena).
Panciño torrado 100 % integral
Características
- Panciño torrado elaborado con fariña 100 % integral.
- Resistente ao untar, con textura crocante e aireada.
- Sabor natural a pan integral.
Ideas de receitas
- Tosta de Requeixo 0 % materia graxa con piña asada e brotes.
- Tosta de queixo lixeiro de untar con cogomelos refogados, xamón cocido e ceboliño.
Pan torrado 100 % integral
Características
- Panciño torrado elaborado con fariña 100 % integral.
- Resistente ao untar, con textura crocante e aireada.
- Sabor natural a pan integral.
Ideas de receitas:
- Tosta con crema de cacahuete, plátano, chocolate relado e avea.
- Tosta de requeixo, olivada e pipas.
Outras recomendacións
Coñeces as nosas Galletas de Espelta 0 % azucres engadidos?