Se queres obsequiar a unha visita ou se a reunión de Nadal se alonga, sorprende aos teus invitados cuns estupendos cócteles gourmet.
Así poderás dar outro toque atractivo ás túas celebracións do Día de Nadal, Fin de Ano ou calquera outro día de festa.
Propoñémosche 3 tipos de cóctel, un máis delicioso ca o outro, todos eles co seu punto exótico. Receitas fáciles coa nosa xenebra London dry Kingerly & Sons, o whisky James Web ou o ron La Recompensa, que podes elaborar ao estilo dos mellores bartenders, pero na túa propia casa.
Queres aprender a preparalos? Toma nota dos ingredientes e da receita paso a paso. Empezamos!
3 receitas de cócteles para estas festas
Cóctel Marmalade Gin
Ingredientes
- Xenebra London dry Kingerly & Sons.
- Limón espremido.
- Marmelada de laranxa.
- Néctar de maracuxá.
- Menta.
- Pedras de xeo.
Receita
- Sirve xeo abundante.
- Engade á cocteleira 6 cl de xenebra London dry Kingerly & Sons.
- Bota 5 cl de limón espremido.
- Colle unha cullerada sopeira de marmelada de laranxa e engade na cocteleira.
- Unha vez que teñas todos os ingredientes na cocteleira, tes que pechala e axitala enerxicamente.
- Sirve nun vaso ancho con xeo.
- Remata enchendo con néctar de maracuxá.
- Decora con algunha folla de menta.
Cóctel Apple James
Ingredientes
- Whisky escocés James Webb.
- Zume de mazá.
- Limón espremido.
- Xarope de agave.
- Claras de ovo.
- Canela.
- Pedras de xeo.
Receita
- Mete xeo na cocteleira.
- Sirve 5 cl de whisky James Webb na cocteleira.
- Engade 4 cl de zume de mazá.
- Sigue con 3,5 cl de limón espremido.
- Sirve 2,5 cl de claras de ovo.
- Por último, engade un chorro de xarope de agave directamente na cocteleira.
- Unha vez que teñas todos os ingredientes na cocteleira, péchaa e axítaa enerxicamente.
- Sirve nunha copa coupette.
- Esparexe canela por enriba.
Cóctel Ron Alexander
Ingredientes
- Ron branco La Recompensa (en Canarias, poderás encontralo como ron branco La Perla).
- Licor de crema irlandesa (Irish cream).
- Noz moscada moída.
- Nata para cociñar.
- Pedras de xeo.
Receita
- Mete xeo abundante na cocteleira.
- Engade 5 cl de ron La Recompensa (no caso de Canarias poderalo encontrar como La Perla).
- Sigue con 4 cl de nata lixeira para cociñar.
- Botamos 5 cl de Irish Cream.
- Por último, axita enerxicamente.
- Sirve en copa de cóctel e esparexe con noz moscada.
Outras recomendacións
Se buscas bebidas máis suaves, escolle a túa Cider Wild Panther favorita, 4 sabores para escoller.
Para ambientar a túa casa de forma elegante para estas festas e cunha exquisita fragrancia de longa duración, utiliza as nosas Candeas perfumadas en vasos de cristal.
E se aínda estás decidindo que pratos vas cociñar nestas festas, a ver se esta listaxe de receitas che pode servir de axuda.