Gozatu Hacendadoren zatikako Gaztatxoen sortarekin, eta jan gehien atsegin duzun bezala.

Zatikako Gaztatxoen sorta. Nola gustatzen zaizkizu?

2021ko azaroaren 02a

Ezagutzen dituzu Hacendadoren Gaztatxo berriak? Banaka eta triangelu-formako zatitan datozen Gaztatxoak dira, beti-betikoak, eta era askotan jan daitezke: bere horretan, ogitartekoan, ogitan zabalduta edo pureei, kremei eta postreei gehituta, zaporea eta elikagaiak eransteko. Gogoratu beti hotzean gorde behar direla.

Hiru formatutan dauzkazu, zure beharrak asetzeko.

Gaztatxoak

  • Zabaltzeko gazta urtua, glutenik gabea.
  • 24 zati.
  • Bakarrik jan daiteke, mokadu gisa, edo askotariko errezetak egiteko erabil daiteke.
  • Ezin hobea da mokadu gisa, askaritarako, platerak egiteko (pureak, kremak, tartak...).
  • Esnekiak kaltzio- eta proteina-iturri dira.

Light Gaztatxoak

  • Zabaltzeko gazta urtua, glutenik gabea.
  • 16 zati.
  • Esne pasteurizatu gaingabetuarekin egindako gazta, zatitan.
  • Ezin hobea da mokadutarako, askaritarako... eta koipe gutxi du.
  • Bakarrik jan daiteke, mokadu gisa, edo askotariko errezetak egiteko erabil daiteke.
  • Gazta urtu estandar batek baino % 50 koipe gutxiago du.
  • Zeliakoentzat egokia da.
  • Zuntz asko du.
  • Proteina asko du.

Laktosarik gabeko Gaztatxoak

  • Zabaltzeko egokia den formatua, gaztaz eta zuntzez egina.
  • 8 zati.
  • Laktosarik gabeko esne pasteurizatuarekin egindako gazta, zatitan.
  • Produktu honek ez du laktosarik, eta laktosarekiko intolerantzia dutenei egokituta dago.
  • Proteina asko du.
  • Zuntz asko du.
  • Errezeta gozoak egin ditzakegu, hala nola laktosarik gabeko kalabazin-krema, baita postre gozoak ere; adibidez, laktosarik gabeko arrautza-flana edo laktosarik gabeko gazta-tarta.
  • Ezin hobea da mokadu gisa, askaritarako, platerak egiteko (pureak, kremak, tartak...).

Nola gorde

Erosi ondoren, hozkailuan gorde. Produktu hau jateko prest dago.

Beste gomendio batzuk

Zaindu zaitez gure ogi % 100 integralekin, testura- eta zapore-sorta zabala dugu.