Xampú i condicionador familiar aptes per a tot tipus de cabells.

Xampú i condicionador familiar: cura i protecció per a tot tipus de cabells

28 de febrer de 2024

Cuida la teva família com es mereix amb el nostre xampú i condicionador en format familiar. Vols uns cabells brillants, suaus i fàcils de pentinar per a tots els de casa? Aquesta combinació ha estat especialment dissenyada per satisfer les necessitats de cada membre de la llar, des dels més petits fins als adults.

Aquesta línia et garanteix una neteja profunda sense danyar ni irritar el cuir cabellut. A més, gràcies a la seva mida i capacitat tindràs prou producte per a tota la família durant molt més temps, sense preocupar-te per si et quedes sense xampú o condicionador quan més et cal. Tots dos productes es presenten en format familiar de mida maxi d'1 litre.

A més, comparteixen un perfum intens i generen una sensació agradable de cura i protecció. El seu control de dosificació és ideal per fer servir la quantitat recomanada que es necessita en cada rentada.

Quines característiques té el nostre xampú de mida familiar?

Champú tamaño familiar Deliplus

Aquest xampú de protecció i brillantor ha estat formulat amb extracte de fruites naturals (kiwi, taronja, poma...), riques en vitamines i antioxidants. Gràcies als seus ingredients naturals, és apte per a tot tipus de cabells i no els fa malbé.

Instruccions d’ús

Aplica’l sobre els cabells humits i fes un massatge fins a produir escuma. Esbandeix els cabells amb aigua abundant.

Què t'ofereix el nostre condicionador suavitzant de mida familiar?

Acondicionador suavizante tamaño familiar Deliplus

Aquest condicionador és el complement adequat per a després del xampú: aporta suavitat i brillantor als cabells.

Formulat amb queratina, facilita la pentinada, deixa els cabells suaus i en preserva la bellesa natural. Està indicat per a tot tipus de cabells.

Instruccions d’ús

Reparteix la crema suavitzant de la meitat de la cabellera a les puntes. Deixa-la actuar 1-2 minuts i esbandeix els cabells amb aigua abundant.

Altres recomanacions

El millor tractament per als cabells arrissats, que garanteix suavitat i definició, és la rutina capil·lar de la nostra línia Curl Perfect.

Coneixes la línia Plex Repair per a cabells secs i fràgils? Aquesta gamma es compon de xampú, màscara i sèrum.

Cuida’t els peus amb els nostres productes per hidratar-los, exfoliar-los i refrescar-los.