Bañadores Desechables Deliplus

Vestits de bany Rebutjables Deliplus, l'aliat perfecte per a l'estiu

20 de juny de 2017

Ara que el teu nadó comença a gaudir en el mar o la piscina, pots fer que vagi més còmode amb els Vestits de bany Rebutjables Deliplus, la protecció ideal perquè gaudeixi de l'estiu sense incomoditats.

Vestits de bany Rebutjables Deliplus: L'opció més còmoda per a tu i per al teu nadó

Els vestits de bany rebutjables Deliplus estan pensats per utilitzar-se tant a la platja com en la piscina. Serveixen per evitar les fuites de caquetes dins de l'aigua.
A més aquests bolquers d'un sol ús compten amb un teixit suau i transpirable, molt confortables per a la delicada pell del nadó. I, al contrari que els bolquers tradicionals, no s'inflen en l'aigua, per la qual cosa els petits poden divertir-se i passar una estona agradable sense sentir-se incòmodes.

No obstant això, aquests bolquers d'un sol ús no serveixen per absorbir pipis, per la qual cosa et recomanem utilitzar-los únicament durant el temps de platja o piscina i després rebutjar-los.

Per utilitzar correctament els Vestits de bany Rebutjables Deliplus, segueix aquests passos:

  1. Posa el vestit de bany d'un sol ús al teu nadó abans d'entrar en l'aigua.
  2. Quan acabi el bany, per rebutjar-lo, trenca el vestit de bany pels laterals.
  3. El vestit de bany Rebutjable Deliplus s'ha de tirar a les escombraries. Mai al vàter.

Vestits de bany Rebutjables Deliplus disponibles a Mercadona

Trobaràs els Vestits de bany Rebutjables Deliplus en tots els establiments Mercadona. Estan disponibles en dos formats:

  • Vestits de bany Rebutjables Deliplus talla S (de 6 a 11 Kg.)
  • Vestits de bany Rebutjables Deliplus talla M (de 9 a 16 Kg.)

Els Vestits de bany Rebutjables Deliplus són unisex, per la qual cosa són útils per a tots els nadons. Cada paquet té 6 vestits de bany individuals, tots ells amb un estil estiuenc i divertits dibuixos d'animals que li encantaran al teu nadó.

A més, les borses amb els Vestits de bany Rebutjables Deliplus són molt pràctiques per transportar. Tenen un sistema d'obre fàcil amb el qual podràs obrir i tancar la borsa les vegades que necessitis.

Aquest estiu, a l'aigua ànecs amb els Vestits de bany Rebutjables Deliplus!

Altres recomanacions

Per a un esgotador dia a la platja o la piscina, gens millor amb el que recuperar forces que les noves Farinetes de Cereales Naturbalance de Mercadona, aliment disponible en quatre varietats que ajudarà al teu nadó a créixer fort i sa.