Descobreix les tovalloletes Aqua i tot el que t’ofereixen per cuidar la pell del teu infant.

Tovalloletes Aqua: cura màxima per a la pell del teu nadó

17 de gener de 2024

Sabem que tenir cura de la pell del teu nadó és una prioritat absoluta. Per això, et presentem les nostres tovalloletes Aqua, una solució innovadora i molt pràctica per a l’ús quotidià, especialment indicades per a la pell delicada dels infants.

Dissenyades amb tot l'amor i l'afecte per al confort dels més petits, aquestes tovalloletes et sorprendran per la seva frescor i suavitat. Estan formulades amb un contingut elevat d'aigua i amb preferència absoluta pels components d'origen natural. Totalment segures per a una experiència agradable i respectuosa amb la pell.

Descobreix les tovalloletes Aqua: la cura que el teu infant es mereix!

Característiques de les nostres tovalloletes Aqua

  • Teixit amb fibres 100 % d'origen natural: triem els components més naturals i sostenibles per a la cura del teu infant.
  • 99 % d'aigua, sense perfum i sense olis:

fórmula dissenyada per minimitzar el risc d'irritacions.

  • Llisquen amb gran suavitat i delicadesa: l'experiència de neteja i higiene és còmoda i molt suau, com una carícia per a la pell.
  • Testades dermatològicament i pediàtricament: ens assegurem que les tovalloletes Aqua compleixen els estàndards més alts de seguretat per a la pell sensible del teu infant. Per això, fem proves dermatològiques i pediàtriques rigoroses.
  • Teixit 0 % plàstic: és l'única referència de l'assortiment de tovalloletes infantils que no conté plàstic a les fibres. Una decisió que expressa el nostre compromís amb un futur més sostenible.
  • No es poden llençar al WC: amb responsabilitat ambiental per a la cura del nostre entorn, aquestes tovalloletes no es poden llençar al vàter.

Altres recomanacions

Tenim una gamma de biberons i xumets que garanteixen confort i seguretat.

El nostre detergent hipoal·lergogen perfumat és apte per a la pell de la teva criatura.