Recanvis per a l'aspirador nasal anatòmic de Mercadona

Recanvis aspirador nasal anatòmic

29 de novembre de 2017

Ja tens a Mercadona els recanvis per a l'aspirador nasal anatòmic, la solució ideal quan el teu nadó està congestionat per processos al·lèrgics o refredats.

Una ajuda per al teu nadó

Els recanvis per a l'aspirador nasal són uns filtres d'un sol ús, que s'utilitzen amb l'aspirador nasal anatòmic de Mercadona. Gràcies a aquests accessoris, podem eliminar les secrecions de les cavitats nasals del nadó i permetre-li descansar de forma tranquil·la i sense molèsties en respirar.

Aquests recanvis per a l'aspirador nasal de Mercadona els trobaràs en envasos de 10 unitats individuals, de manera que puguis tenir-los sempre a mà, quan vulguis, per a la cura i descans que necessita el teu nadó.

Els recanvis per a l'aspirador nasal anatòmic estan fabricats per l'empresa Hippos Baby Care SL, amb seu a Alacant (Comunitat Valenciana).

Com utilitzar els recanvis de l'aspirador nasal de Mercadona

Utilitzar els recanvis és molt senzill. Has de col·locar el filtre de l'aspirador nasal a l'interior del broquet anatòmic, en l'extrem del cos rígid que té l'aspirador nasal.

Amb cura, introduïm el broquet anatòmic en un dels orificis nasals del nadó i, d'altra banda, col·loquem en la nostra boca l'embut pel qual es realitza l'aspiració bucal.

Per utilitzar-ho, aspirem de forma suau i amb regularitat. El filtre absorbent que hi ha a l'interior reté les secrecions i impedeix que arribin a l'embut, evitant d'aquesta forma qualsevol possibilitat d'ingestió.

Una vegada hem acabat de netejar un orifici, es pot repetir l'acció en l'altre orifici nasal del nadó.

Quan s'hagi alleujat la sensació de congestió del petit, retirar el recanvi. Són recanvis d'un sol ús, que es poden rebutjar una vegada utilitzats.

Per obtenir millors resultats es pot realitzar un rentat nasal previ al nadó. Pots utilitzar sèrum fisiològic o aigua marina per incrementar la fluïdesa de la mucositat i, d'aquesta forma, fer més fàcil la seva eliminació.

Els recanvis per a l'aspirador nasal de Mercadona són la solució perfecta per eliminar la congestió dels nostres petits i es poden utilitzar a partir dels 0 mesos. És una bona ajuda perquè els nostres nadons descansin còmodes i tranquils.

Altres recomanacions

Per a la higiene completa dels més petits, aprofita les Tovalloletes per a nadons fresques i perfumades Deliplus, ideals per a mans i rostre, així com per a després d'usar el bolquer.

A més, tant per a nadons com per a nens, l’Aigua Perfumada Hippos és una excel·lent opció per perfumar als petits de la casa amb una aroma de notes florals.