Descobreix amb el nostre vídeo interactiu les rutines i els tractaments facials que s'adapten millor a tu.

Quina rutina facial necessita la teva pell?

13 de octubre de 2023

Vols saber quina rutina facial és millor per al teu tipus de pell? Quin és el tractament facial que et cal?

Prova el nostre vídeo interactiu, 100 % útil per a la cura de la pell. Tant si estàs buscant la teva rutina facial perfecta, com si el que t'interessa és un producte específic per a qualsevol problema, et fem suggeriments absolutament individualitzats.

Només cal que indiquis quin tipus de pell tens i l’interactiu de bellesa facial et proposarà els tractaments més efectius per a pell grassa, seca, normal o sensible. Les preguntes també van enfocades a saber si hi ha alguna cosa concreta que et preocupa: acne, pell deshidratada, apagada, taques, vermellors, etc. D'aquesta manera, obtindràs recomanacions útils per a la bellesa i la cura del teu cutis.

El nostre vídeo interactiu et guia pas a pas perquè descobreixis les rutines i els productes de cura facial més adequats per a tu. És molt senzill, ho vols provar?

Les nostres famílies de tractament facial

Facial Clean: tònic, gel, mousse, llet netejadora, oli netejador escumós, exfoliant, aigua micel·lar... Imprescindibles per netejar, hidratar i refrescar la pell cada dia.

Regen Skin: gamma hidratant i regeneradora, dona fermesa i lluminositat al rostre. Sèrum, crema facial de dia i de nit, contorn de llavis...

Regen Skin Mercadona

Prevent Skin: la millor solució per prevenir arrugues i combatre l'estrès ambiental i els efectes de l'edat a la pell. Sèrum, crema facial i contorn d'ulls.

Prevent Skin Mercadona

Hidrata: sèrum, crema facial, gel i ampolles que et cuiden el cutis, el protegeixen i l’hidraten amb àcid hialurònic.

Hidrata Mercadona

Sisbela: línia per a la prevenció de l'envelliment de la pell amb crema revitalitzadora, sèrum refermant, contorn antiarrugues, ampolles...

Sisbela Mercadona

Oil free: línia específica lliure d'oli per tractar pells grasses i propenses a l'acne. Crema hidratant, tònic astringent, mousse i gel assecant.

Oil free Mercadona

Sensible: línia facial Sensitive per a pells sensibles, amb crema hidratant enfortidora amb vitamina K, gel netejador i crema antivermellors.

Sensitive Mercadona

Antimanchas: tractament facial específic per a les taques de la pell. Amb sèrum despigmentant, crema protectora i crema aclaridora.

Antimanchas Mercadona

Antiox: gamma de productes per combatre els efectes de l'envelliment. Oli facial de licopè, ampolles potenciadores de vitamina C, crema hidratant i contorn d'ulls i parpelles.

Antiox Mercadona

Equilibri: tractament per a pells grasses o mixtes, afavoreix l'eliminació d'imperfeccions cutànies i redueix l'aparició d'arrugues.

Green Caviar: ajuda a regenerar i aporta suavitat a la pell, apte per a pell normal i seca.

Green Caviar Mercadona

Men: crema revitalitzadora, crema facial antiarrugues, contorn d'ulls... Línia apta per a tot tipus de pells.

Línea Men Mercadona

Altres recomanacions

Coneixes les nostres cremes i protectors per prendre el sol sense riscos?

Digues adeu al pèl amb les millors solucions per depilar-te.

Segueix el nostre videotutorial per tenir el cutis perfecte.