Línia Argan Oil Deliplus, especial per a cabell sec, nodreix i retorna la vida al teu cabell.

Línia Argan Oil. Nodreix el teu cabell sec

21 de setembre de 2017

La Línia Argan Oil Deliplus, per a cabells secs, és un ritual únic de nutrició per al teu cabell. Combina el xampú i la mascareta o el xampú i la mascareta sense aclarit per lluir un cabell suau, hidratat i brillant. L'oli d’argan, la queratina i la jojoba s'han unit per donar-li vida al teu cabell mentre gaudeixes d'una exòtica fragància.

Descobreix els components principals de la Línia Argan Oil:

  • Oli d’Argan

Última tendència en ingredients actius per a productes capil·lars per les seves qualitats hidratants, antioxidants i regeneratives. Aporta lluentor, força i hidratació.

  • Queratina

Aquesta proteïna present de forma natural en la fibra capil·lar és molt apreciada per les seves propietats per aconseguir un cabell més manejable, brillant i fàcil de pentinar. També ajuda al segellat de puntes obertes.

  • Oli de Jojoba

Actua com un emol·lient profund en el cuir cabellut, hidratant-lo en profunditat i equilibrant els seus nivells de pH.

Consells per a un resultat espectacular:

  • Desembolica el cabell abans de rentar-lo

Aquest senzill gest previ evita que el teu cabell s'emboliqui mentre està mullat i ajuda a que el xampú o la mascareta penetrin millor en el cabell i aconsegueixin l'efecte desitjat.

  • Potencia l'efecte de la mascareta

La calor permet que els actius de la mascareta penetrin millor. Per aconseguir-ho, embolica el cap amb la Tovallola Turbant asseca cabell Deliplus calenta fins que es refredi. Per escalfar el turbant, fica la tovallola sempre humida en el microones a una potència no superior a 800w i com a màxim 1 minut. Com a precaució, comprova que la tovallola no estigui excessivament calenta abans d'aplicar-la.

  • Mascareta sense aclarit

Hidrata el cabell sense necessitat d'aclarir-lo amb aigua, recomanada per a cabells secs. S’ha d’aplicar sobre el cabell mullat per desembolicar-lo millor i nodrir-lo, o sobre el cabell sec per evitar l’encrespament i aportar lluentor.

Transforma ja el teu cabell sec amb el ritual únic de la Línia Argan Oil Deliplus. Disponible a La Perfumeria de Mercadona!

Altres recomanacions:

No oblidis nodrir la teva pell amb la Hidratant Corporal sota la dutxa de Mercadona. Hidrata la teva pell sense necessitat d'assecar-te.