Descobreix aquests quatre productes de la Perfumeria de Mercadona, imprescindibles a la teva maleta de vacances.

Imprescindibles de Mercadona a la teva maleta de vacances

06 de agost de 2018

En aquestes dates deus estar a punt de preparar la maleta per al viatge de vacances que tan esperaves. A Mercadona hem seleccionat quatre productes imprescindibles que no t’has d’oblidar.

Es tracta d'una crema facial amb FPS30 i, a més, efecte lífting, ideal per a la pell; una llet corporal hidratant en esprai que s'absorbeix molt ràpidament; un esprai refrescant per alleujar la pesadesa de peus i cames, i una fragància romàntica, perfecta per a la temporada d'estiu. Tots aquests productes estan disponibles a La Perfumeria de Mercadona.

Crema facial efecte lífting FPS30 de Deliplus

Per protegir-te del sol cada dia, aprofita la Crema Facial Efecte Lífting FPS30 de Deliplus. A banda d’oferir-te protecció solar gràcies als seus filtres FPS30, aquesta crema referma la pell i en millora l’elasticitat.

Si la fas servir diàriament aconseguiràs prevenir l'aparició de noves arrugues i l'envelliment prematur, provocat per l'exposició solar.

Per aplicar la Crema Facial Efecte Lífting FPS30 de Deliplus, fes un massatge lleuger sobre la pell neta i eixuta. Notaràs com s'absorbeix de manera molt ràpida. Pots fer-la servir cada dia al rostre i al coll.

Llet corporal en Esprai Hidra & Go! de Mercadona

Tant a les vacances com en el dia a dia, no vols perdre temps esperant que la llet corporal s'absorbeixi a la pell. Ara pots aconseguir una hidratació corporal perfecta i sense esperes amb l’Esprai Hidra & Go! de Mercadona.

Gràcies al seu format d’esprai, és molt fàcil d’aplicar a tot el cos. Tot seguit només has de fer un massatge lleuger i en pocs segons s'absorbeix i et pots vestir. Així de fàcil!

La Llet corporal en Esprai Hidra & Go! de Mercadona acompanya la teva pell amb una fragància fresca i vitalista, perfecta per a l’estiu.

Esprai Refrescant Peus i Cames de Deliplus

Durant els viatges de vacances és més freqüent notar la pesadesa i el cansament, tant als peus com a les cames. A més, com més calor fa, més necessitem un producte que refresqui, alleugi, calmi i revitalitzi.

És possible aconseguir tot això amb l’Esprai Refrescant per a Peus i Cames de Deliplus. És un esprai molt còmode de fer servir: només cal aplicar-lo sobre la pell i fer un massatge amb moviments ascendents i descendents.

Aquest nou Esprai Refrescant per a Peus i Cames de Deliplus t'aporta una frescor immediata, a més d'ajudar-te a combatre la fatiga en aquesta zona del cos.

Fragància Simply Flowers Gessamí

Amb la Fragància Simply Flowers Gessamí gaudiràs d'una eau de toilette romàntica i femenina.

La seva fragància combina les notes del gessamí amb lliri de les valls, peònia i acords marins, tot sobre un fons d'ambre, fusta de caixmir i mesc.

Aplica’t unes gotes de Simply Flowers Gessamí després de la dutxa i la pell s'impregnarà més fàcilment de la fragància.

Altres recomanacions

Si a més vols estar perfecta durant les vacances, aprofita aquest pas a pas per aconseguir un Look Bronzejat amb productes disponibles a La Perfumeria de Mercadona.

Si prefereixes la platja per bronzejar-te de manera tradicional, no t’oblidis de portar amb tu els Protectors Solars de Mercadona, amb protecció solar molt alta de fins a FPS50.