Les fragàncies Simply Flowers celebren la primavera amb les seves notes cítriques, florals i afustades. Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gessamí emboliquen la teva pell i activen els teus sentits.

Fragàncies Simply Flowers

24 de abril de 2018

Embolica la teva pell amb les fragàncies de la línia Simply Flowers de Mercadona. Cinc propostes que combinen frescor, suavitat i romanticisme. Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gessamí: unes eau de toilette florals, clàssiques i en sintonia amb els sentits. Les fragàncies Simply Flowers evoquen la primavera amb notes cítriques, empolsades, dolces o afustades. Descobreix la teva.

Idees per gaudir de les fragàncies Simply Flowers

Després de la dutxa aplica't unes gotes de la teva colònia favorita Simply Flowers aprofitant que els teus porus estan dilatats perquè la teva pell s'impregni més de la fragància. Tria qualsevol crema o loció de la línia de cura corporal Deliplus per hidratar i suavitzar la teva pell.

Peònia

Fragància que revela notes florals embolicades en un suau cor de pètals. Família olfactòria floral, fruital i verda. A què fa olor? Sobre un fons de fustes i musk equilibra notes de fruites del bosc i llimona amb un delicat cor de peònies, roses i lliris.

Violeta

Eau de toilette inspirada en la violeta. Família olfactòria floral, empolsada i violeta. A què fa olor? Duo de violetes i roses. Tocs de peònia i vainilla de jardí sobre un fons de fustes i musk.

Rosa

La rosa evoca un buquet floral delicat. Família olfactòria floral i rosa. A què fa olor? Contrasta notes de rosa d'aigua i flors aquàtiques amb un suau cor de rosa blanca i peònia. Fons de sàndal i vainilla de jardí.

Flor del taronger

Posseeix notes sensuals i cremoses. Família olfactòria afustada i flor de taronger. A què fa olor? Un delicat ram amb flor de taronger, bergamota, gessamí, lligabosc i fulles verdes que es potencia sobre un fons de musk blanc, sàndal i ambre.

Gessamí

Una fragància romàntica i femenina de gessamí. Família olfactòria floral, afustada i musk. A què fa olor? Combina les inconfusibles notes del gessamí amb altres de lliri de maig, peònia i acords marins. Fons subtil d'ambre, fusta de caixmir i musk.

Altres recomanacions

La primavera i l'estiu són els mesos ideals per descobrir els nous gels de bany Deliplus. També et recomanem el nostre oli de coco per les possibilitats que ofereix per al tractament facial i corporal.