Ús de galetes

Utilitzem "galetes" pròpies i de tercers per elaborar el lloc. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de galetes.

Línia de desodorants Protecció Plus Deliplus, dissenyats per controlar l'excés de sudoració.

Desodorants Protecció Plus

14 de setembre de 2017

Els nous desodorants Protecció Plus Deliplus estan dissenyats per a aquelles persones amb major sudoració i que necessiten una protecció extra.

La fórmula dels desodorants Protecció Plus Deliplus conté un elevat percentatge d'actiu antitranspirant, que ofereix major eficàcia en la defensa enfront de la suor, protegint-te així als moments de més activitat. La seva protecció supera les 48 hores.

Contenen argila blanca o caolí, un mineral natural amb propietats d'absorció de la humitat, afavorint així l'acció del producte.

Els seus perfums han estat específicament dissenyats per a ella i per a ell, proporcionant una agradable sensació de frescor i control.

Per assegurar l'eficàcia del desodorant l'aplicarem sempre sobre la pell neta i seca.

  • Si usem roll-on, l'aplicarem sobre cada aixella de dalt a baix, tres vegades, per obtenir una cobertura bona i uniforme. Deixar assecar totalment abans de vestir-se.
  • Si usem spray, primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell de 2 a 3 segons i deixar assecar.

Prova els desodorants Protecció Plus Deliplus i despreocupa't de l'excés de sudoració.

Altres recomanacions:

Experimenta les dutxes o banys més revitalitzants amb el nou Gel de Menta Deliplus. Gaudeix d'una sensació única. Ja disponible a La Perfumeria de Mercadona!