Línia de desodorants Protecció Plus Deliplus, dissenyats per controlar l'excés de sudoració.

Desodorants Protecció Plus

14 de setembre de 2017

Els nous desodorants Protecció Plus Deliplus estan dissenyats per a aquelles persones amb major sudoració i que necessiten una protecció extra.

La fórmula dels desodorants Protecció Plus Deliplus conté un elevat percentatge d'actiu antitranspirant, que ofereix major eficàcia en la defensa enfront de la suor, protegint-te així als moments de més activitat. La seva protecció supera les 48 hores.

Contenen argila blanca o caolí, un mineral natural amb propietats d'absorció de la humitat, afavorint així l'acció del producte.

Els seus perfums han estat específicament dissenyats per a ella i per a ell, proporcionant una agradable sensació de frescor i control.

Per assegurar l'eficàcia del desodorant l'aplicarem sempre sobre la pell neta i seca.

  • Si usem roll-on, l'aplicarem sobre cada aixella de dalt a baix, tres vegades, per obtenir una cobertura bona i uniforme. Deixar assecar totalment abans de vestir-se.
  • Si usem spray, primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell de 2 a 3 segons i deixar assecar.

Prova els desodorants Protecció Plus Deliplus i despreocupa't de l'excés de sudoració.

Altres recomanacions:

Experimenta les dutxes o banys més revitalitzants amb el nou Gel de Menta Deliplus. Gaudeix d'una sensació única. Ja disponible a La Perfumeria de Mercadona!