Desodorantes Cuidado Deliplus

Desodorants Cuidado Deliplus, per a pells que necessiten més cura i suavitat

27 de juliol de 2017

La fórmula dels desodorants Cuidado Deliplus inclou ingredients especialment indicats per a aquelles pells que necessiten una major cura i suavitat. Gràcies a això, garanteixen una protecció de fins a 48 hores davant de l’olor i la suor.

Tria la opció que millor s’adapti a les teves necessitats:

Cuidado Àloe

Ideal per mantenir la cura de la pell amb extracte d’Àloe Vera, un ingredient ric en proteïnes i microelements, de propietats suavitzants i hidratants. Disponible també en grandària mini, per portar-lo sempre amb tu.

Cuidado Civada

Per a pells sensibles, Cuidado Civada és el millor aliat per mantenir la delicadesa d'aquest tipus de pells sense perdre protecció davant de la suor. L'extracte de civada és adequat per a la cura de la pell sensible, a més de tenir propietats suavitzants i antioxidants.

Cuidado Seda

La seda és un ingredient conegut per a la cura de la pell femenina i la bellesa. Aquest desodorant femení, indicat per a pells delicades, manté la cura i la suavitat de la pell alhora que la protegeix davant de la suor.

És recomanable:

Per assegurar l’eficàcia dels desodorants Cuidado Deliplus, els aplicarem sempre sobre la pell neta i seca.

  • Si usem roll-on, l’aplicarem sobre cada aixella de dalt a baix, 3 cops per obtenir una cobertura bona i uniforme. Deixar assecar totalment abans de vestir-se.
  • Si usem spray, primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell durant 2-3 segons i deixar assecar.

Línia de desodorants Cuidado Deliplus. Protecció en el teu dia a dia.

Altres recomanacions

Neteja amb delicadesa la teva pell amb el Gel de Bany Dermo Aroma Menta Deliplus.

A més, alleuja la sensació d’esgotament i pesadesa als teus peus i cames amb el Spray refrescant i revitalitzant per a peus i cames Deliplus. Notaràs una frescor immediata!