Fragàncies Ikiru per al teu dia a dia, amb notes florals, cítriques i afustades. Un duo atemporal amb un disseny elegant.

Descobreix les fragàncies Ikiru

31 de maig de 2018

Ja tens disponible el duo de fragàncies Ikiru a La Perfumeria de Mercadona.

Atreveix-te amb les fragàncies Ikiru i celebra la vida

Sabies que Ikiru significa «vida» en japonès? Un nom ideal, perquè una fragància pot formar part de la teva vida i esdevenir un tret important de la teva personalitat.

Aquestes dues eau de toilette Ikiru destaquen pel seu caràcter atemporal, elegant, pur i serè, i tenen una combinació de notes olfactives irresistible.

Duo de fragàncies Ikiru a La Perfumeria de Mercadona

El duo de fragàncies Ikiru es compon de dues fragàncies amb notes cítriques, de fruites, florals o aquàtiques, sobre fons per a home i dona:

  • Ikiru Femme té una fragància aromàtica delicada amb notes florals, aquàtiques i de fruites. Combina una selecció acurada de flors com el lliri, el nenúfar o la rosa, juntament amb fruites aquàtiques, com el meló o el préssec, i un fons de notes d’ambre, afustades i de musk.
  • Ikiru Homme és una fragància suau i minimalista de la família cítrica aquàtica afustada. Barreja notes olfactives aquàtiques amb notes cítriques d'aranja, síndria i llimona, seguides d’un cor d'acords aromàtics i un fons afustat amb acords de musk.

Dues eau de toilette atemporals, perfectes per al dia a dia. I a més, amb un disseny elegant. Atreveix-te a fer-les teves!

Altres recomanacions

Si t'agraden les fragàncies florals que evoquen la primavera també pots provar la línia Simply Flowers de Deliplus, cinc fragàncies amb notes de rosa, peònia, viola, flor de taronger i gessamí, que despertaran tots els teus sentits.