Descobreix tres complements alimentaris per millorar el benestar de la salut òssia, muscular i articular.

Complements alimentaris per a una vida activa i saludable

13 de maig de 2024

Coneixes els nostres complements alimentaris per al benestar ossi i muscular? El moviment i l'activitat física són pilars d'un estil de vida saludable. És per això que cal cuidar els ossos, els músculs i les articulacions. Aquestes estructures no solament ens proporcionen suport i mobilitat, sinó que també ens permeten fer les activitats diàries d’una manera eficaç i còmoda.

Mantenir la salut dels ossos, els músculs i les articulacions implica prevenir lesions i també promoure’n la fortalesa i la flexibilitat al llarg del temps. Tot seguit, et suggerim alguns complements alimentaris efectius per cuidar la salut òssia i muscular. Recorda que sempre s'han d'acompanyar d'un estil de vida saludable i una dieta equilibrada. Els vols conèixer?

Colagen

Complementos alimenticios para una vida activa y saludable.

Complement alimentari soluble amb gust de llimona, a base de col·lagen, magnesi, vitamina C i àcid hialurònic amb edulcorant.

Components i propietats

  • Col·lagen: és una proteïna clau que es troba en els ossos, els cartílags i els teixits connectius del cos. Ajuda a enfortir les articulacions, els ossos i els músculs, i a afavorir-ne la salut i la resistència.
  • Magnesi: aquest mineral essencial contribueix a la síntesi de proteïnes, cosa que millora la producció de col·lagen de l'organisme i afavoreix uns ossos sans i forts, així com el bon funcionament muscular.
  • Vitamina C: és un nutrient bàsic per a la formació de col·lagen en l'organisme i el bon funcionament d'ossos i cartílags.
  • Àcid hialurònic: aquest compost essencial es troba en els teixits connectius del cos. Vetlla per la salut de les articulacions i ajuda a mantenir-ne la flexibilitat i la mobilitat.

Instruccions d’ús

Es recomana prendre’n 1 cassó dosificador ras al dia (12 g aproximadament), dissolt en 150 ml d'aigua. Mescleu-ho fins que es dissolgui del tot. No supereu la dosi diària. Preneu-ne durant 6 mesos per notar-ne els efectes. Consumiu-ho a partir dels 18 anys.

Quan és millor prendre’l? Es recomana consumir-lo entre àpats, aproximadament una o dues hores abans o després de menjar. Això permet que, en hidrolitzar-se, els pèptids i aminoàcids resultants s'absorbeixin de manera més efectiva, i augmenti així la probabilitat de satisfer possibles necessitats articulars. Si es pren prop dels àpats, l'organisme ho pot interpretar com una altra font proteica del menjar, i això en pot limitar l’efectivitat i els beneficis.

Els complements alimentaris no s’han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i d’un estil de vida saludable.

Articular Forte

Complementos alimenticios para una vida activa y saludable.

Complement alimentari elaborat a base d’espècies vegetals, àcid hialurònic i vitamines. Indicat per al confort dels ossos i les articulacions.

Components i propietats

  • Boswèl·lia: ingredient que ajuda a mantenir el funcionament normal dels músculs, els ossos i les articulacions, i contribueix al confort articular.
  • Vitamina C: contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos i els cartílags.
  • Vitamina D3: aquesta vitamina té un paper crucial en la salut òssia perquè facilita l'absorció de calci en el cos. El calci és un component essencial per a la formació i la fortalesa dels ossos.
  • A més, aporta plantes com l'ortiga i el bambú, i també àcid hialurònic, que completen els beneficis del producte.

Instruccions d’ús

Una càpsula al dia, després d’esmorzar. Apte per a vegans. Consumiu-ho a partir dels 12 anys.

Magnesi + vitamina B1.B6.B12

Complementos alimenticios para una vida activa y saludable.

Complement alimentari amb gust de taronja i edulcorant. Tant el magnesi com la vitamina B6 i B12 ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

Components i propietats

  • Magnesi: és un nutrient que el cos necessita per mantenir-se sa, important per a molts processos de l’organisme.
  • Vitamina B1.B6.B12: aquestes vitamines del complex B són fonamentals per mantenir un metabolisme energètic saludable i afavoreixen el funcionament del sistema nerviós.

Instruccions d’ús

Un comprimit efervescent al dia dissolt en un got d’aigua (200 ml). Preneu-ho durant 2-3 mesos i descanseu 15 dies. Consumiu-ho a partir dels 12 anys. Apte per a vegetarians.

Altres recomanacions

Tingues cura de l'alimentació amb els nostres Bífidus, beneficiosos per a la salut intestinal.

Coneixes la nostra línia +Proteínas? És perfecta per a qualsevol ocasió i contribueix a una dieta sana i equilibrada: iogurts líquids i sòlids, llet i batuts, postres, etc.

Hidrata’t la pell amb els nostres olis corporals nutritius: d’ametlles, de romaní, de rosa mosqueta, etc.