Glam, la nueva colección de maquillaje de Deliplus

Col•lecció Glam. Preparada per enlluernar?

28 de desembre de 2016

Enamora't de la col·lecció Glam –edició limitada- que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona, per lluir perfecta totes les festes. Realça la teva personalitat i estil amb les laques d'ungles, pols corporal il·luminadora, bàlsam labial glitter, perfilador d'ulls llarga durada, barra de llavis i paleta d'ombres. Preparada per enlluernar?

Mans d'impacte

Lacas de uñas efecto gel Glam de la Perfumería de Mercadona

Presumeix de mans amb les laques d'ungles efecte gel Glam de fàcil aplicació. Esmalts molt cobrents d'alta brillantor i llarga durada amb una fórmula innovadora d'acabat professional i nova tecnologia sense utilitzar llum UV.


Disponible en tres colors nº660 granat, nº661 vermell, nº738 glitter daurat. No oblidis usar el Top Coat nº662, conjuntament amb els esmalts, per aconseguir els resultats òptims. En l'assortiment disposes de més colors de laques d'ungles i si desitges afegir més sofisticació, a la Perfumeria de Mercadona trobaràs les decoracions més sorprenents.

Llavis amb glamour

Barra de labios y Bálsamo Glitter Glam de La Perfumería de Mercadona

Enlluerna amb la Barra de llavis Glam nº01 vermell de la Perfumeria de Mercadona.

Truc: Afegeix un toc de Bàlsam glitter vermell sparkling al centre del llavi per donar-li un toc de llum.

Mirada intensa

Sombras, Perfiladores y Eyeliner  Glam de La Perfumería de Mercadona

Aconsegueix un look glamurós amb la col·lecció Glam de la Perfumeria de Mercadona on trobaràs tot el que necessites per il·luminar la teva mirada. Descobreix la paleta de sis ombres d'ulls Glam, en textura pols compacta d'ús exclusivament en sec, o l'ombra d'ulls llapis automàtic, de textura cremosa i fórmula de llarga durada.


Per intensificar la teva mirada, aplica't el perfilador d'ulls, t'aportarà lluminositat gràcies a les seves petites partícules glitter i no t'oblidis del nostre eyeliner glitter en tres colors, un must de la temporada.

Pols il·luminadora

Polvo Iluminador Glam de La Perfumería de Mercadona

Aquestes dates nadalenques conviden a lluir vestits de festa i escots pronunciats. La col·lecció Glam, presenta la seva pols il·luminadora corporal, en flascó de cristall amb bomba difusora que allibera la pols de manera uniforme.


Per a una correcta aplicació n'hi ha prou amb exercir una lleugera pressió sobre la bomba. Obtindràs un acabat molt lluminós gràcies als seus centelleigs de color daurat.

Altres recomanacions

Completa el teu maquillatge donant-li a la teva mirada un toc especial amb les nostres Màscares de Pestanyes Deliplus.


Saps com cuidar la teva pell? Segueix els nostres Consells i aconsegueix una pell suau i bonica tot l'any amb la línia de Neteja Facial de Deliplus.