Línia capil·lar per evitar la sequedat i donar als cabells la hidratació i la suavitat que necessiten.

Cabells suaus i hidratats amb Hydra Hyaluronic

23 de febrer de 2024

Vols tenir els cabells sedosos i plens de vida? Descobreix la nostra línia capil·lar Hydra Hyaluronic, dissenyada perquè donis als cabells la suavitat i la hidratació que es mereixen. Indicada especialment per a cabells normals a secs.

Els cabells necessiten hidratació per estar sans. Si no els la proporciones, poden aparèixer problemes de sequedat, fragilitat, puntes obertes, encrespament i un aspecte apagat i sense brillantor. Vols prevenir aquestes complicacions? Aquesta línia capil·lar és la solució.

Quins actius cosmètics conté Hydra Hyaluronic?

La línia capil·lar Hydra Hyaluronic conté actius cosmètics d'alt nivell, com l'àcid hialurònic, la niacinamida i la provitamina B5.

Quins productes componen la línia capil·lar Hydra Hyaluronic?

Xampú

Champú Hydra Hyaluronic Deliplus

Neteja els cabells a fons i hi aporta suavitat, lluminositat i hidratació sense atapeir. Gràcies a la nova tecnologia de perfum encapsulat, ens assegurem que la fragància duri hores després de la rentada, fins i tot un cop eixuts els cabells. Cada vegada que et pentines, pots gaudir de la seva aroma delicada, que t'acompanya tot el dia, alhora que els cabells es mantenen suaus.

Com s’utilitza: humiteja’t els cabells amb aigua, posa’t el xampú a les mans i frega-les suaument per distribuir el producte. Aplica el xampú i fes un massatge al cuir cabellut i els cabells fins a produir escuma. Esbandeix els cabells amb aigua abundant.

Màscara

Mascarilla Hydra Hyaluronic Deliplus

Retorna i manté la hidratació òptima dels cabells, els deixa suaus i lluminosos, i n’evita l'atapeïment. Fa servir la mateixa selecció d'actius i tecnologia de perfum encapsulat que el xampú, de manera que la fragància perdura durant hores després de la rentada.

Com s’utilitza: després de rentar-te el cap amb el xampú, d’esbandir-te els cabells i de retirar-ne l'excés d'aigua, reparteix la màscara de manera uniforme de la meitat de la cabellera a les puntes. Evita aplicar-la al cuir cabellut. Deixa-la actuar 2 minuts. Després, esbandeix els cabells amb aigua abundant fins a eliminar el producte del tot. Es recomana aplicar-la 1 o 2 cops per setmana per obtenir els millors resultats i mantenir els cabells en les millors condicions.

Condicionador

Acondicionador Hydra Hyaluronic Deliplus

Condiciona, hidrata i desembolica els cabells, i els protegeix del sol i dels danys de la raspallada.

Com s’utilitza: agita bé el producte per mesclar-ne les dues fases abans de cada ús. Aplica el condicionador ruixant-lo sobre els cabells humits o eixuts. No t’esbandeixis els cabells: et proporciona protecció i hidratació contínues al llarg del dia.

Altres recomanacions

Si tens els cabells arrissats o ondulats i en vols tenir cura i treure el màxim partit dels rínxols, prova la línia Curl Perfect.

Descobreix la versatilitat de l'oli de coco, que et serveix per fer receptes i per cuidar la pell del rostre i el cos.

Al nostre vídeo interactiu podràs conèixer la rutina facial que necessita la teva pell.