Cabecera Body Spray de Citronela

Body Spray de Citronel·la de Mercadona

26 de juny de 2023

Prepara l'arribada de l'estiu amb una fragància fresca, alegre i amb molta vitalitat. El Body Spray de Citronel·la t’embolcallarà amb una broma suau d'acords cítrics que t'omplirà d'energia. Descobreix-lo ja a la Perfumeria de Mercadona.

S'acosta l'estiu i pugen les temperatures. Si busques una fragància fresca per als dies de calor, ja tens disponible a la Perfumeria de Mercadona el Body Spray de Citronel·la Deliplus. És una fragància corporal atractiva, alegre, intensa i amb molta personalitat. T'atreveixes a provar-la?

Aquest esprai corporal és una proposta aromàtica d'aigua perfumada de citronel·la molt refrescant, ideal per als dies calorosos, que incorpora tota l’aroma cítrica característica per perfumar-te el cos i proporcionar-te una sensació agradable de frescor durant tot el dia.

Si t'agrada aquesta fragància i et sedueix l'energia tan especial que transmet, el Body Spray de Citronel·la de Mercadona és el millor aliat per combatre aquests dies tan calorosos que s'acosten i refrescar-te la pell.

Visita la teva botiga Mercadona més pròxima, descobreix aquesta nova fragància per a esprai corporal de citronel·la i embolcalla’t amb una broma perfumada d’allò més refrescant!

Altres recomanacions

Si vols conèixer altres aromes per a l'estiu, prova els Body Sprays Deliplus, perfectes per refrescar-te amb les altes temperatures.

A més, tenim la col·lecció Monoï amb productes corporals i capil·lars, i una fragància ideal per a l'època estival.