Cremes reductores i anticel·lulítics per ajudar-te a reduir volum, prevenir la cel·lulitis i eliminar el greix acumulat.

Cremes reductores i tractaments anticel·lulítics contra el greix acumulat

18 de juliol de 2023

Si t'has proposat reduir volum, cel·lulitis o greix acumulat en determinades zones del cos, les nostres cremes reductores i tractaments anticel·lulítics poden ser els teus millors aliats.

Sens dubte, són un bon suport per aconseguir els teus objectius, però tingues en compte que cal seguir un estil de vida saludable que inclogui una alimentació equilibrada, una bona hidratació i exercici diari regular.

Així mateix, aquests productes requereixen constància per aconseguir resultats. Dit tot això, les nostres cremes reductores i tractaments contra la cel·lulitis són efectius i estan a la teva disposició si els necessites.

Tens diferents possibilitats, també per a home. Anima’t a conèixer-les i aprèn a fer-les servir.

Cremes reductores

Crema anticel·lulítica reductora

Cremas reductoras de Mercadona

Prevé la cel·lulitis i millora la pell de taronja, gràcies a la centella asiàtica i la cafeïna. Ajuda a millorar l'elasticitat i a reduir el volum.

Instruccions d'ús

 • Aplica-la al matí i a la nit amb moviments circulars durant 10 minuts, insistint en les zones amb cel·lulitis, fins que s’absorbeixi del tot. Envàs de 250 ml.

Tractament crema reductor intensiu nit

Tratamiento crema reductor intensivo noche de Mercadona

Tractament reductor intensiu de textura delicada i absorció ràpida, amb una alta concentració d'actius d'origen marí, que estimula la funció lipolítica quan la pell està més receptiva.

Ajuda a eliminar la localització acumulada de teixit adipós, especialment a la zona abdominal i les cuixes.

Proporciona una sensació agradable de calor inicial (efecte sauna).

Després de 4 setmanes de tractament, la pell es percep més elàstica, llisa, ferma i hidratada.

Instruccions d'ús

 • Aplica’l cada dia a la nit, abans d’anar a dormir, amb un massatge circular a les zones que vols tractar.
 • Exerceix una pressió suau per aconseguir una millor assimilació dels actius.
 • Renta’t les mans després d’aplicar-lo.
 • Actuació cosmètica amb eficàcia provada.
 • Envàs de 200 ml.

Gel reductor abdomen d'home

Gel reductor abdomen de hombre Mercadona

Gel reductor d'acció intensiva, que combat la flacciditat i el greix localitzat. Referma i tonifica, alhora que garanteix una absorció ràpida.

Conté cafeïna per afavorir l'eliminació de toxines de la pell i ajudar a perdre greix localitzat.

Amb SARCOSLIM RESHAPE, un actiu liporeductor que, a més, referma la pell.

Inclou una combinació d'extractes vegetals, com el castanyer d'índia, la centella asiàtica, el galzeran i el te, que potencien i afavoreixen l'eliminació de greixos.

Instruccions d'ús

 • Aplica’l una o dues vegades al dia sobre l’abdomen i la cintura mitjançant massatges lleugers circulars, amb la pell neta i eixuta, fins que s’absorbeixi del tot.

Tractaments anticel·lulítics

Concentrat Meso-Anticel·lulític Deliplus

Concentrado Meso-Anticelulítico Deliplus Mercadona

Tractament corporal intensiu molt eficaç contra aquest trastorn dermatològic. Es compon d’actius amb una fórmula innovadora per la seva triple acció: lipolítica, reestructurant i reductora.

Tot seguit, t’ensenyem com cal aplicar-lo.

Principis actius i beneficis del Concentrat Meso-Anticel·lulític

Els principis actius que caracteritzen a aquest tractament i dels quals es deriven diferents beneficis són els següents:

 • Cafeïna i carnitina: acció lipolítica i cremagreixos.
 • Extracte de fulla de carxofa: efecte drenant i tonificant.
 • Silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica: efecte reestructurant i remodelador.
 • Còctel de vitamines antioxidants (A, C, E, B3), extracte d'arrel de Curcuma longa i epigalocatequingalat: acció renovadora i antioxidant.
 • Quelant de ferro: actua com un imant que elimina el ferro acumulat en excés al teixit gras, responsable de la inflamació pròpia del trastorn dermatològic.
 • Ribosa: accelera el metabolisme de les cèl·lules.

Com aplicar el tractament i amb quina freqüència

El Concentrat Meso-Anticel·lulític de Deliplus es presenta en 15 vials i es pot fer servir de dues maneres, en funció del teu objectiu:

 • Per a un tractament intensiu o cel·lulitis abundant: amb la pell neta, aplica la quantitat d'un vial a les zones que vols tractar, cada dia durant 15 dies. Estén el producte amb massatges circulars fins que s’absorbeixi totalment, tal com s'indica al vídeo. Fes el massatge durant 2 o 3 minuts.
 • Per a un tractament de manteniment o cel·lulitis lleu: barreja unes gotes d'aquest concentrat amb la teva crema corporal habitual i fes un massatge sobre la zona que vulguis, una vegada al dia.

De manera ocasional, si s'aplica massa producte en una mateixa zona, es pot concentrar i adquirir un color blanquinós, que desapareix en fer el massatge.

S'ha d'evitar l’aplicació en pells reactives, sensibles o irritades.

Un tractament innovador, diferent d’altres anticel·lulítics

Aquest programa, pensat per a 15 dies, es diferencia d'altres productes similars perquè reforça l'efecte lipolític, reestructurant i reductor, amb una via d'acció completament innovadora que actua a la pell.

Gel Anticel·lulític Efecte Fred Deliplus

Gel Anticelulítico Efecto Frío Deliplus Mercadona

Aquest gel d'efecte fred afavoreix l'eliminació de toxines de la pell i cúmuls de greixos, alhora que refresca i referma. Pot de 200 ml.

Instruccions d'ús

 • Aplica’l un cop al dia a les zones amb cel·lulitis mitjançant un massatge circular fins que s’absorbeixi del tot. Renta’t les mans després d’aplicar-lo.
 • Atenció: abans de la primera aplicació, prova la teva sensibilitat al producte aplicant-ne una petita quantitat a l'avantbraç i esperant 5 minuts.
 • Has de notar una sensació de fred, mai perjudicial ni duradora. És la demostració de l'eficàcia del gel.

Tots aquests productes es poden complementar per ajudar que els efectes es vegin abans i perdurin més temps.

Altres recomanacions

Protegeix-te la pell del sol i gaudeix de l'estiu amb les nostres cremes i protectors solars.

Segur que trobes una solució a la teva mida amb la nostra línia de productes de depilació.

Si fas exercici físic, cal que cuidis l’alimentació i que sàpigues quins són els millors aliments per a cada fase de l'activitat esportiva.