Descobreix la nostra línia de gels i tovalloletes d'higiene íntima.

Descobreix la nostra línia d'higiene íntima per a un pH equilibrat

30 de maig de 2024

Coneixes els nostres productes d'higiene íntima? T’oferim les millors solucions per a una neteja suau i efectiva que garanteixi l'equilibri del pH.

Si busques una neteja perfecta, però també hidratació, frescor i comoditat per a tot el dia, cal que triïs productes específics adequats: des de gels íntims fins a tovalloletes, posem al teu abast una gamma d'opcions recomanades per a ús diari i indicades a partir de la primera menstruació. Descobreix-les!

Imprescindibles de cura íntima: els teus millors aliats!

Gel íntimo Deliplus

Gel íntim

Bàsic en la rutina d’higiene íntima, aquest gel de textura suau conté una fórmula amb actius i agents netejadors que respecten l'equilibri natural de la zona. Proporciona una neteja duradora i suau, que no altera el pH, de manera que es pot fer servir cada dia. A més, és apte per a vegans.

Gel hidratant

Tria aquest producte si busques més hidratació i control de l'olor. Amb una textura cremosa, aquest gel va més enllà de la típica neteja. Conté ingredients actius que protegeixen contra l'olor i components hidratants que ofereixen una cura extra i el benestar diari de la zona íntima. Com l'anterior, també és apte per a vegans.

Instruccions d’ús dels gels: aplica’ls sobre la zona íntima prèviament humitejada. Fes un massatge extern lleuger i esbandeix la zona amb aigua.

Tovalloletes íntimes en formats diferents

Toallitas íntimas en diferentes formatos Mercadona

Perfectes per a la higiene íntima a casa i a fora, aquestes tovalloletes estan enriquides amb àcid làctic per aportar-te hidratació i protecció. Deixa't acariciar pel seu teixit delicat combinat amb una fórmula extrasuau que respecta l'equilibri natural de la flora íntima. Ginecològicament i dermatològicament testades, mantenen el pH natural de la zona i eviten la mala olor.

  • Tovalloletes íntimes (25 unitats).
  • Tovalloletes íntimes en format bossa i viatge (12 unitats).
  • Tovalloletes íntimes monodosi (capsa de 20 sobres individuals).

Instruccions d’ús de les tovalloletes: extreu una tovalloleta i fes-la lliscar suaument sobre la zona que vols netejar. No cal esbandir la zona amb aigua. No es poden llençar al WC.

Altres recomanacions

Busques tovalloletes per al teu nadó? Les tovalloletes Aqua s’han dissenyat per cuidar la pell delicada de les criatures.

Hidrata't la pell amb els nostres olis corporals i les cremes corporals.

Gaudeix d'uns cabells suaus i hidratats amb la nostra línia capil·lar Hydra Hyaluronic.