Snacks Compy para la limpieza dental

Snacks Compy per a la neteja dental amb efecte raspallat

17 de gener de 2017
  • Compy de Mercadona disposa de productes específics per a la cura de la dentadura de la teva mascota

En els gossos són freqüents els problemes dentals, després de la masticació de l'aliment poden quedar restes que s'acumulen en les genives, i que quan es combinen amb la saliva conformen una capa que es pega a la base de les dents. El carrall és la calcificació d'aquesta capa a causa de la saliva i als bacteris de la boca, generant el que es coneix comunament com a placa dental. Aquest carrall tendeix a acumular-se a l'espai que hi ha entre la dent i la geniva, penetrant a poc a poc en l'arrel dental i podent arribar a afectar a l'os que sosté les peces dentals.

Els gossos de races petites són més propensos al desenvolupament de la placa dental i a la producció de carrall, donant lloc a la inflamació de les genives i al mal alè (halitosis).

Snacks Compy per a la cura de dents i genives de gossos


Tant els productes Compy de Mercadona “Stick dental” (amb menta) com el “Ministick dental” són productes dissenyats per a la cura de les dents, que afavoreixen la higiene dental del seu gos. Gràcies a les seves fibres especials s'aconsegueix un efecte raspallat després de la utilització dels mateixos de forma habitual.

Són uns premis deliciosos que en mastegar-los, gràcies als seus ingredients actius i a aquest efecte físic realitzat per la seva forma i textura, ajuden a controlar la formació de la placa i el carrall i a proporcionar un alè fresc. A més són baixos en greix i sense sucres afegits.

El “Stick dental” de la marca Compy ha estat dissenyat per a gossos de races mitjanes i grans, sent la quantitat diària recomanada d'una unitat al dia. Mentre que per a gossos de races petites, el producte d'elecció seria el "Ministick dental” de Compy de Mercadona, ja que la seva grandària és l'adequada per a gossos amb la mandíbula més petita, en aquest producte la quantitat diària recomanada seria de 2 unitats al dia.
Ofereix-li-ho a la teva mascota com un premi, recompensa o simplement per donar-li una satisfacció. Donar-li com a premi aquests snacks de Compy de Mercadona a la teva mascota és la millor manera de demostrar-li quant la vols alhora que afavoreixes la seva higiene dental.

Altres Recomanacions


Us recomanem la lectura de l'article sobre els snacks de Compy per premiar al teu gos.
En aquest article et parlem sobre la qualitat del pinso Compy de Mercadona. Un altre suggeriment és la publicació amb les propostes de pinso Compy per a gossos.

I, si vols conèixer el procés de fabricació dels pinsos Compy, et recomanem llegir aquest article.