Pipetes per a gossos per protegir el teu animal de companyia de sis paràsits diferents.

Pipetes per a gossos Daclotrix

05 de abril de 2024

Què és la pipeta Daclotrix?

Daclotrix és un antiparasitari extern per a gossos formulat amb dues substàncies actives, imidacloprid i permetrina, que actuen de manera combinada i ofereixen una àmplia cobertura enfront de puces, paparres, flebòtoms, mosquits, polls i mosques dels estables per protegir el teu gos com es mereix.

Per què triar Daclotrix?

Amb una pipeta Daclotrix protegeixes el teu gos enfront de sis paràsits: elimina puces, paparres i polls mastegadors i, a més, repel·leix paparres, mosques dels estables, mosquits i flebòtoms.

Daclotrix és la pipeta experta en leishmaniosi que repel·leix flebòtoms i redueix el risc de leishmaniosi canina.

Amb tan sols una capsa de Daclotrix, pots protegir el teu gos fins a quatre setmanes enfront de paràsits externs.

Pipetas para perros Daclotrix.

Com es fa servir Daclotrix?

1. En gossos de fins a 10 kg de pes:

Separa el pelatge situat entre les espatlles, fins que la pell sigui visible. Col·loca la punta de la pipeta sobre la pell i estreny la pipeta fermament diverses vegades, fins a buidar-ne tot el contingut sobre la pell.

2. En gossos de més de 10 kg de pes:

S'ha d'aplicar tot el contingut de la pipeta uniformement entre quatre punts sobre la línia dorsal de l'animal, des de la zona de les espatlles fins a la base de la cua.

Quina pipeta Daclotrix he de triar?

Pipetas para perros Daclotrix.

Preguntes freqüents

Quant temps dura Daclotrix?

Actua fins a quatre setmanes enfront de puces, paparres, mosques dels estables, mosquits i flebòtoms.

A partir de quina edat puc tractar el meu gos amb Daclotrix?

Es pot fer servir en gossos a partir de les set setmanes d'edat i amb un pes mínim de 4 kg.

En quin moment puc banyar el meu gos si li he aplicat la pipeta Daclotrix?

És recomanable rentar i deixar eixugar bé l’animal abans d'aplicar-li l’antiparasitari extern per a gossos. Si l’has de banyar entre aplicacions, el millor és que esperis almenys dues setmanes després d'haver-li posat el producte. Per banyar-lo, et recomanem fer servir el xampú dermoprotector amb àloe de Mercadona.

Només he detectat puces en un dels meus gossos. Cal que els tracti tots?

Sens dubte. Les puces es poden propulsar i saltar entre gos i gos, de manera que tots els gossos que tinguis a casa han de rebre tractament. Encara que només un d'ells tingui puces, aviat tots estaran infestats. Si el teu animal de companyia no rep tractament, aquests paràsits continuaran el seu cicle vital i s’alimentaran, pondran ous i contaminaran casa teva.

Puc deixar que els nens acaronin el gos tot i que li hagi administrat Daclotrix?

Sí. Només han d'esperar que el punt d'aplicació s'eixugui.

Puc fer servir Daclotrix per desparasitar el meu gos si també tinc un gat a casa?

Sí. Tanmateix, si el gat té contacte directe amb el gos tractat amb Daclotrix o si acostuma a llepar-lo, cal que els mantinguis separats 48 hores.

Per què continuo veient puces en el meu gos després d'haver-li aplicat Daclotrix?

Encara que Daclotrix elimini les puces presents en el teu gos, pot ser que a casa teva encara quedin alguns paràsits i li saltin al damunt després d'haver rebut el tractament.

No hi ha cap producte per repel·lir les puces, tot i que Daclotrix té efecte larvicida en l'entorn immediat de l'animal. Si continues detectant puces, significa que l'entorn està contaminat.

Afortunadament, gràcies a Daclotrix, aquests nous paràsits també moriran per contacte així que saltin sobre l’animal de companyia. D'altra banda, tot i que les puces morin, pot ser que les vegis sobre el pèl del gos. Les pots eliminar raspallant-lo.