Pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light, els nutrients que necessita per a una vida saludable i sense sobrepès.

Pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light

13 de setembre de 2018

Els gats esterilitzats tenen uns requisits d'alimentació molt específics. Ara els pots oferir el pinso adequat a les seves necessitats nutricionals amb Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light de Mercadona.

Aquest pinso Compy està elaborat de manera específica per a gats esterilitzats, que generalment tendeixen al sobrepès perquè el seu metabolisme els incita a augmentar la ingesta d'aliment i, a més, tenen menys necessitats energètiques.

És per això que el pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light té els nutrients diaris necessaris per a la mascota de casa i alhora l’ajuda a controlar el pes.

Ingredients del pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light

L'alimentació és un dels elements principals que ajuden que un gat tingui un estat saludable durant molts anys. Per això el pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light ha estat desenvolupat per veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia, que han identificat els ingredients necessaris per a aquests animals.

Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light té els ingredients següents:

  • Pollastre fresc: font de proteïna molt digerible i a més saborosa per estimular la gana del gat. Serveix per al manteniment de la massa muscular.
  • Oli de peix: font de DHA, un àcid gras essencial que ajuda a mantenir la funció cognitiva del cervell.
  • Ordi integral hidrolitzat: consisteix en un carbohidrat d'assimilació lenta. Juntament amb l'arròs integral, aporta la quantitat necessària de fibra a la seva dieta.

Gats esterilitzats o amb sobrepès: guia d'alimentació

Els gats que han estat esterilitzats o que pateixen sobrepès necessiten una quantitat diària de menjar en funció tant del pes com de factors fisiològics, com ara la raça, l'activitat que fan o diverses condicions ambientals.

A més d'identificar la quantitat diària recomanada per a la mascota, també és recomanable repartir l'aliment entre 2 i 3 preses al llarg del dia per garantir una alimentació equilibrada.

Pienso Compy Supreme Gatos Esterilizados Tabla catalán

Si es vol introduir un nou pinso en la dieta de l'animal, cal tenir en compte que els gats són molt sensibles a aquests canvis. Alguns animals fins i tot el rebutgen o pateixen diarrea o vòmits quan el canvi d'alimentació és massa brusc.

La millor manera d'introduir un nou pinso en l’alimentació és fer-ho de manera gradual, reduint progressivament l’alimentació actual i afegint el nou aliment durant la primera setmana, fins que sigui l’alimentació exclusiva.

Qualitat del pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light

El pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light no només ofereix la millor alimentació específica per a les necessitats d'aquests animals, sinó que a més té tots els beneficis afegits que ofereix la qualitat del pinso Compy:

  • FOS i parets de llevats (MOS i beta-glucans): afavoreixen el sistema immunitari de l'animal.
  • Taurina: aportació extra d'aquest ingredient, útil per a un millor funcionament i desenvolupament de la visió i del cor.
  • L-carnitina: ajuda a controlar el pes i minimitza l'acumulació de greix corporal en els gats.
  • Biotina, coure i zinc quelat: els millors ingredients per a mantenir la salut del cabell i la pell de l'animal.
  • Extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E: antioxidants que reforcen els mecanismes de defensa naturals.
  • Yucca schidigera i FOS: redueixen l'olor de la femta i l’orina.

Amb el pinso Compy Supreme Gats Esterilitzats-Light oferiràs al teu gat esterilitzat la millor alimentació amb què evitaràs que tendeixi al sobrepès i amb tots els nutrients necessaris perquè gaudeixi d'un bon estat de salut.

Altres recomanacions

Un gat esterilitzat tendeix a reduir l’activitat física diària. Per garantir que estigui actiu i feliç, estimula la teva mascota a fer exercici per augmentar la seva massa muscular i la despesa energètica; així evitaràs l'excés de pes. També es recomana un raspallat adequat per eliminar pèls morts i evitar les boles de pèl. No cal dir que s’ha de visitar regularment el veterinari per garantir que l'animal gaudeix d'un bon estat de salut.

Per als gats amb tendència a les boles de pèl, prova el nou pinso Compy Supreme Boles de Pèl amb fibres naturals, que estimulen l'arrossegament i l’expulsió de pèls ingerits.

Si el teu gat pateix amb freqüència càlculs urinaris, ofereix-li el pinso Compy Supreme Tracte Urinari, amb una fórmula especial que redueix l'aparició d'aquests problemes.