Collarets per a gats per protegir el teu animal de companyia de puces i paparres.

Collar antiparasitari per a gats

05 de abril de 2024

Ajuda al benestar del teu gat amb el collaret que té a ratlla les puces i les paparres durant quatre mesos.

Fins i tot si el gat viu a casa i no surt a l'exterior, és essencial proporcionar-li protecció antiparasitària per contribuir-ne a un bon estat de salut.

Raons per fer servir productes antiparasitaris en gats que viuen a casa i no surten a l'exterior

1. Risc d'infestació per la visita d'altres animals: encara que el teu gat no surti a l'exterior, la visita d'altres animals o la presència ocasional de rosegadors poden introduir puces o paparres a la llar.

2. Viatges ocasionals i estades en residències felines: fins i tot els gats que viuen en interiors poden viatjar ocasionalment o estar-se en residències felines on poden entrar en contacte amb paràsits.

3. Protecció contra infestacions inesperades: proporcionar protecció antiparasitària, com el collaret, ajuda a controlar infestacions abans que esdevinguin un problema més gran.

4. Contacte amb persones i altres animals: si el teu gat té contacte regular amb persones o altres animals que surten a l'exterior, hi ha un risc potencial de transferència de puces o paparres.

5. Ambients urbans: fins i tot en entorns urbans, els paràsits poden ser transportats per altres animals de companyia o ser en àrees comunes, com ara passadissos i jardins compartits.

Beneficis del collaret per a gats

1. Defensa contínua: el collaret proporciona protecció durant quatre mesos enfront de puces i paparres.

2. Fórmula específica: el collaret allibera gradualment el seu principi actiu per protegir de manera eficaç enfront de puces i paparres durant quatre mesos. Es pot veure pols a la superfície del collaret.

3. Ajustable i còmode: lleuger i ajustable, el collaret s'adapta perfectament al coll del gat i li ofereix llibertat per moure amb comoditat.

4. Protecció en exteriors: ideal per a gats que gaudeixen de l'aire lliure, el collaret ofereix defensa constant durant quatre mesos i redueix el risc que el teu gat porti paràsits a casa.

5. Efectivitat a llarg terme: amb una durada de quatre mesos, el collaret proporciona una protecció a llarg terme i elimina la necessitat de reemplaçar-lo més sovint.

Preguntes freqüents

1. Amb quina freqüència he de canviar el collaret?

Es recomana canviar el collaret cada quatre mesos per mantenir-ne la protecció antiparasitària contínua enfront de puces i paparres.

2. El collaret protegeix contra altres paràsits a més de puces i paparres?

El collaret per a gats actua enfront de puces i paparres, però també protegeix de mosques i polls.

3. Com ajusto correctament el collaret al meu gat?

Ajusta el collaret al voltant del coll del gat de manera segura, però còmoda, deixant un espai de dos dits entre el collaret i el coll. Talla el sobrant del collaret amb excés de 2 cm de la sivella.

4. Quan puc començar a posar el collaret al meu gat?

Es pot començar a posar el collaret en gats a partir de les sis setmanes d'edat.

*En cas de dubte, consulta el veterinari.*