Bodegó amb bosses de Compy Supreme per a cadells

Compy Supreme Júnior, ric en pollastre fresc i amb fruites i verdures. Sense cereals

30 de gener de 2024

Els primers mesos de vida dels cadells són fonamentals perquè creixin i es desenvolupin correctament. En aquesta etapa, els cadells tenen una despesa calòrica elevada que necessiten cobrir per poder créixer i desenvolupar correctament tots els òrgans i canvis fisiològics. Per això, és molt important alimentar-los amb una dieta específica i equilibrada que en satisfaci totes les necessitats nutricionals.

A més, per mantenir un estat de salut òptim, cada cadell requereix unes necessitats alimentàries concretes segons la raça a què pertany. Compy Supreme per a cadells està formulat per experts en nutrició d'animals de companyia per adaptar l'aliment a cadells de races petites i de races mitjanes-grans.

Com alimentar el teu cadell

Es recomana comprovar que el cadell guanya pes de manera adequada, sense sobrealimentar-lo per evitar problemes d'obesitat.

No és aconsellable complementar la dieta amb altres aliments, ja que Compy Supreme per a cadells està formulat per aportar tots els nutrients que necessita en aquesta etapa.

L'etapa de creixement d'un cadell de raça petita (entre 1 i 10 kg de pes adult) s'allarga fins als 9 mesos d'edat. En el cas dels cadells de races mitjanes (entre 10 i 25 kg de pes adult) i grans (entre 25 i 60 kg de pes adult), la fase de creixement s'estén fins als 12 mesos i 15 mesos d'edat, respectivament.

A més, el pinso Compy Supreme Júnior també està indicat per a femelles en la segona etapa de gestació i en període de lactació.

Com ajuda Compy Supreme al teu cadell. Ingredients

  • 65 % ingredients d'origen animal.
  • Sense colorants, conservants, aromes artificials ni sucres afegits.
  • Sense cereals
  • Amb ingredients naturals.

Dieta sense cereal, rica en pollastre fresc i amb fruites i verdures molt nutritives. El primer ingredient és el pollastre fresc (26 %), font de proteïna molt digestible i saborosa que ajuda a mantenir la massa muscular.

Conté fruites del bosc (nabius vermells, nabius blaus, mora, gerd i grosella) i verdures (pèsols, espinac, carabassa i pastanaga), fonts de vitamines, minerals i antioxidants naturals que ajuden a enfortir el sistema immunitari.

Oli de peix font de DHA i greix d'au font d'omega-6 per mantenir la pell i el pèl sans.

Yucca schidigera per ajudar a reduir l'olor de la femta i de l'orina.

Reforç immunitari: conté parets de llevats, font de MOS i β-glucans que actuen en l’àmbit intestinal i ajuden a reforçar les defenses naturals del cadell, tan importants en aquests primers estadis de la seva vida.

El més important a l'hora d'alimentar el teu cadell en aquesta etapa inicial de la seva vida és fer servir un pinso de qualitat específic que en cobreixi les necessitats i li aporti beneficis extres en la dieta, com ara Compy Supreme per a cadells de races petites, mitjanes i grans. Així aconseguiràs que el teu animal de companyia creixi feliç i sa!