Limpia y desinfecta tu hogar cómodamente con las Pastillas Desinfectantes Multiusos de Mercadona. Sustituyen a la lejía.

Pastilles Desinfectants Multiusos

28 de setembre de 2017

Les Pastilles Desinfectants Multiusos de Mercadona són les aliades perfectes per a la neteja i desinfecció de tota la casa: són còmodes d'usar i de transportar i tenen la mateixa eficàcia que el lleixiu.

Les Pastilles Desinfectants Multiusos de Mercadona tenen una innovadora fórmula que substitueix al lleixiu i permet obtenir una neteja i desinfecció d'una manera molt còmoda evitant les esquitxades pròpies del lleixiu.

Neteja i desinfecta còmodament

Les Pastilles Desinfectants Multiusos de Mercadona són una fàcil i còmoda forma de netejar i desinfectar amb l'eficàcia del lleixiu, evitant les seves esquitxades. Cada pot conté 48 pastilles i equival a 6 litres de lleixiu. No ocupa espai i no pesa. A més té un tap de seguretat per a nens.

On utilitzar les Pastilles Desinfectants Multiusos

  • Bany
  • Cuina
  • Sòls
  • Taulells
  • Rentadora amb roba blanca

Les Pastilles Desinfectants Multiusos són una demostració més de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, ja que estan fabricades per la companyia Orache Desinfección SL, les instal·lacions de la qual es troben a Sabiñánigo (Osca).

Realitza una neteja i desinfecció eficaç amb les Pastilles Desinfectants Multiusos de Mercadona i evita les esquitxades del lleixiu. Disponibles a la teva botiga Mercadona!

Altres recomanacions

També disposes del Neteja Llar Multiusos Bosque Verde de Mercadona, amb un agradable perfum a pi i ràpid assecat.