Hem incorporat noves millores en la qualitat dels nostres suavitzants de roba. Descobreix-les.

Millores en la qualitat dels nostres Suavitzants de Roba

19 de agost de 2019

La nostra línia de Suavitzants de Roba destaca perquè ofereix una gamma àmplia i una fragància intensa i duradora que permet que la roba mantingui l’olor de net en tot moment.

Els nostres suavitzants contenen microcàpsules de fragància que emmagatzemen l'aroma a l’interior i la van alliberant progressivament a la roba; et brinden una sensació de frescor permanent. Ara, hem incorporat millores en la qualitat d'aquesta línia de productes.

Noves millores en la nostra Línia de Suavitzants de Roba

Recentment hem millorat la qualitat dels nostres suavitzants concentrats, gràcies al model de coinnovació o innovació conjunta amb els clients.

La incorporació d'aquestes millores ha estat fruit de la visita a diverses llars; hem posat rentadores amb les famílies i hem viscut el dia a dia de molts dels nostres clients.

Només d'aquesta manera s'ha pogut implementar aquest gran canvi en la qualitat de l'olor dels nostres suavitzants i millorar-ne la durabilitat a la peça de roba. Hem constatat que un suavitzant ha de ser capaç de convèncer amb la seva olor en tres moments clau.

Els tres grans moments del suavitzant

  • Moment ampolla: és l'olor que emana de l'ampolla i que percebem quan fem servir el producte a la rentadora.
  • Moment roba mullada: és el moment en què obrim la rentadora o estenem la roba i esperem que el suavitzant faci olor i ambienti la llar. També ens ha de recordar l'olor que hem percebut a l'ampolla.
  • Moment roba seca: quan recollim la roba de l'estenedor, la pleguem i la guardem, però sobretot quan ens la posem és el moment en què aquesta sensació d'olor de la roba és més important. I s’ha de mantenir el màxim de temps possible.

Gràcies al que hem après amb vosaltres, hem aconseguit millorar la qualitat de la nostra línia de Suavitzants.

Altres recomanacions

Has provat els Gels de bany Deliplus? Tres línies que s'adapten a les necessitats de la teva pell.