Descobreix les característiques i els usos del nostre esborrador màgic per a la neteja de casa teva.

Esborrador màgic: netejador potent contra taques difícils, rascades i molt més

22 de setembre de 2022

Creus que hi ha taques impossibles de netejar? Això és perquè encara no fas servir el nostre esborrador màgic. És un producte molt útil, pràctic i polivalent per netejar diferents superfícies de casa teva.

L'esborrador màgic elimina de manera fàcil i ràpida les taques i rascades de les parets, les portes, els sòcols i una infinitat de superfícies. Vols aprendre a fer-lo servir?

Característiques de l'esborrador màgic

L'esborrador màgic és un fregall especial. Es compon d’una cara A de color blanc i d’una cara B de color vermell. Amb la part blanca eliminem la brutícia més difícil i amb la part vermella retirem possibles residus.

Características del Borrador mágico de Mercadona

Instruccions d'ús

El primer pas és humitejar l'esborrador màgic amb aigua abundant i escorre’l bé fins que no degoti. Després d'això, frega suaument la superfície que vols netejar amb la cara blanca. Un cop neta la superfície, retira amb l'esponja vermella possibles residus que hi hagin pogut quedar.

Recorda’t de fer una prova en una superfície petita abans de fer-lo servir. No es recomana utilitzar-lo en superfícies molt delicades, com ara pantalles de televisió, mobles de fusta amb vernís o vitroceràmica.

Quines utilitats té l'esborrador màgic?

L'esborrador màgic és un producte molt versàtil que permet multitud d'usos de neteja.

Esborrador màgic per a la tornada a escola

Borrador mágico de Mercadona para la vuelta al cole

Ara que estem immersos en la tornada a escola i a la rutina, és una opció recomanable per tenir la brutícia a ratlla.

  • Parets i portes: si les parets o portes de casa teva han estat víctimes d'un rampell artístic de la mainada, l'esborrador màgic s'encarrega de posar-hi remei. Tant se val que siguin marques de ceres, llapis o retoladors. Fes-lo servir també per netejar qualsevol taca de brutícia, refregades, ratllades, etc.
  • Motxilles: les motxilles poden haver patit molt durant l'estiu i necessiten una bona repassada de cara a la nova temporada. Aquest és el recurs ideal per netejar-les fàcilment.
  • Estoigs de llapis: són objectes que acumulen molta brutícia i que has de redreçar per a la tornada a escola. L'esborrador màgic és una opció excel·lent.
  • Sabatilles esportives: la superfície blanca de la goma de la sola i la puntera queden lluents amb aquest producte. Només cal fregar amb l'esborrador humit i eixugar.

Borrador mágico de Mercadona para limpieza de zapatillas

Esborrador màgic per a la neteja de la llar

Tanmateix el seu ús va molt més enllà de la tornada a escola. Té un resultat magnífic en aquestes superfícies de la llar, entre altres:

  • Sòcols i altres zones de pas: aquestes superfícies delicades, que pateixen taques de sabates, rascades de cotxets, etc., queden com noves.

Limpieza de rodapiés con Borrador Mágico de Mercadona

  • Taques d'humitat en parets i sostres: les restes de floridura i fongs desapareixen amb el sorprenent efecte màgic d'aquest producte. Frega i esbandeix amb freqüència.
  • Taques en cadires de pell sintètica i sofàs: en aquestes superfícies, la brutícia s'elimina de manera instantània amb l'esborrador màgic.
  • Taques en interruptors: les típiques ditades que acaben engroguint o enfosquint els interruptors s’eliminen a la primera fregant amb aquest producte.
  • Rajoles i juntes de rajoles: elimina la brutícia de les rajoles i posa fi ràpidament a les molestes taques de floridura i brutícia que apareixen a les juntes de les rajoles.
  • Marques de cremat a la planxa: les marques de la base de la planxa degudes a l'ús continuat desapareixen amb aquest potent netejador.

Precaucions

S’aconsella de fer una prova en una superfície petita, ja que és un producte microabrasiu. No el feu servir a la pell ni a cap part del cos. Mantingueu-lo fora de l'abast dels nens. No l’ingeriu.

Composició:

Escuma de poliuretà i escuma de melamina.

Altres recomanacions

Coneixes les millores de qualitat de la nostra família de líquids de fregar? Comprova l'eficàcia de la seva nova fórmula.

Si necessites un desgreixador potent i versàtil, et recomanem el nostre desgreixador sense escuma, eficaç en qualsevol superfície.

Després de les vacances, és possible que al teu cotxe li calgui una bona neteja. Para atenció als nostres consells.