Diferències entre les nostres diferents classes de tovalloletes i com llençar-les.

Coneixes les diferències entre les tovalloletes i el paper higiènic humit WC?

08 de juliol de 2024

Encara que a simple vista les tovalloletes i el paper higiènic humit WC s’assemblin molt, no són iguals. Hi ha diferències importants en la seva composició i usos. Conèixer aquestes diferències és essencial per fer-los servir i llençar-los correctament.

Les tovalloletes estan desenvolupades amb fibres d'origen natural i altres de sintètiques que hi aporten resistència i suavitat. En canvi, el nostre paper higiènic humit WC està elaborat amb fibres d'origen natural que provenen de la cel·lulosa. Això les fa menys resistents, la qual cosa permet que es desintegrin més fàcilment.

El paper higiènic humit WC és l’únic que es pot llençar al vàter per la seva composició a base de fibres d’origen natural i per la tecnologia de fabricació de les fibres. Les altres tovalloletes s'han de llençar al contenidor de rebuig o fracció resta perquè no estan dissenyades per llençar-se al WC i, principalment, pel seu contingut en fibres sintètiques. Tingues compte que les tovalloletes no es desfan, mentre que el paper higiènic humit WC es desintegra fàcilment.

Saps on s’ha de llençar cada classe de tovalloleta?

Segueix les nostres recomanacions de rebuig, amb què contribueixes a tenir cura del medi ambient i mantens el bon funcionament de les instal·lacions de sanejament.

Infografía para saber dónde desechar cada tipo de toallita

Paper higiènic humit WC: el pots llençar al WC, de manera responsable, o al contenidor de rebuig. Pel que fa a l’envàs, l’has de reciclar en el contenidor d'envasos lleugers (groc).

Tovalloletes facials, d'higiene personal o infantils: les has de llençar al contenidor de rebuig (gris o verd fosc). No es poden llençar al WC. Pel que fa a l’envàs, l’has de dipositar al contenidor d'envasos lleugers (groc).

Tovalloletes amb embolcalls individuals: has de llençar les tovalloletes al contenidor de rebuig (gris o verd fosc), però els embolcalls individuals es poden llençar al contenidor blau o groc en funció de la seva composició. Revisa els pictogrames de l’envàs per ampliar-ne la informació. Les capses de cartó que els contenen van al contenidor de paper i cartó (blau).

Tovalloletes netejadores de banys: les has de llençar al contenidor de rebuig (gris o verd fosc), no al vàter. L’envàs l’has de reciclar al contenidor d'envasos lleugers (groc).

Altres recomanacions

Les tovalloletes infantils cara i mans contenen 20 unitats i són perfectes per a tota la família.

Descobreix la nostra gamma de tovalloletes desmaquilladores.

La nostra línia d’higiene íntima t’ofereix les millors solucions per a una neteja suau i efectiva que garanteixi l'equilibri del pH.