El Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde millora la teva higiene diària. Conèixer la diferència entre el Paper Higiènic Humit i les tovalloletes és fonamental per evitar embussos en les canonades.

Coneixes les diferències entre les tovalloletes i el Paper Higiènic Humit WC?

28 de octubre de 2019

Tot i que s'assemblen molt, les tovalloletes i el Paper Higiènic Humit WC no són iguals. Les tovalloletes estan desenvolupades amb fibres d'origen natural i altres sintètiques que els aporten resistència i suavitat. En canvi, el paper higiènic WC està elaborat amb fibres cel·lulòsiques d'origen natural que són menys resistents i disgregables.

A més, les tovalloletes no es desfan, mentre que el paper higiènic humit WC es disgrega fàcilment.

I com sabem on cal llençar cada un d’aquests productes? El terme "tovalloletes" i el símbol específic que hi ha imprès a l'envàs ens indiquen que el producte s’ha de llençar a la paperera. En canvi, el paper higiènic humit WC es pot llençar tant a la paperera com al vàter. Recorda: biodegradable no vol dir que es pugui llençar pel vàter.

Característiques i tipus de Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde

Pots trobar el Paper Higiènic Humit WC de Bosque Verde en tres formats i mides diferents:

  • Envàs de 100 unitats.
  • Envàs de 15 unitats, més petit i manejable. Aquesta mida compacta està pensada perquè el puguis portar còmodament a la bossa, al cotxe o de viatge.
  • Pensant en la canalla de casa, s’ha creat el Paper Higiènic Humit WC infantil Bosque Verde 100 unitats, amb què es pot garantir la higiene més completa.

El Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde porta àloe i camamilla. Té cura de la pell i permet aconseguir una sensació plaent d'hidratació, suavitat i frescor, amb una aroma agradable. A l’etiquetatge s'indica clarament que es pot llençar al WC, segons la Norma UNE 149.002: 2019, tot i que ets tu qui decideix optar per fer-ho o bé per llençar-lo a la paperera.

El Paper Higiènic Humit WC està desenvolupat pel Proveïdor Totaler Ubesol a la província de València.